AUTO&MØBELPOLSTRING IVS V/ BØRGE JENSEN verificeret

CVR
35663304
Tlf nr.
24422243

Virksomhedsbeskrivelse

AUTO&MØBELPOLSTRING IVS V/ BØRGE JENSEN hjælper dig med professionel polstring af dine møbler og dine bilers inventar. Du får altid et godt tilbud på reparation af dine møbler, så du i stedet kan bruge pengene på noget sjovere. Dog går AUTO&MØBELPOLSTRING IVS V/ BØRGE JENSEN aldrig på kompromis med kvaliteten af polstringsarbejdet, og der er øje for selv den mindste detalje.

Med en flot polstring af dine møbler kan du hurtigt give din bolig nyt liv. En solid polstring forlænger samtidig levetiden på dine møbler. Dine møbler bliver dagligt udsat for slid, men med en polstring af høj kvalitet skal du ikke bekymre dig om, at dine møbler pludselig går i stykker.

Hvis sæderne i din bil trænger til et friskt pust, kan AUTO&MØBELPOLSTRING IVS V/ BØRGE JENSEN hjælpe dig. Med mange års erfaring med polstring kan du være sikker på at få et tilfredsstillende resultat. AUTO&MØBELPOLSTRING IVS V/ BØRGE JENSEN holder til i Fredericia og står klar til at hjælpe dig.

Møbelpolster Møbelpolstring Ombetrækning Møbelrestaurering Møbellæder Koldskum Autosæder Autopolster Hynder Krostole Bolig Fredericia Ugeavisen ElboBladet

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email