Asp Bioenergi verificeret

CVR
30626850
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
50813051

Virksomhedsbeskrivelse

Asp Bioenergi i Struer tilbyder dig installation af bl.a. pillefyr og pilleovn. Et skifte til et biomasseanlæg kan nemlig sikre dig en besparelse på over 50 %, hvis du i dag fyrer med olie, naturgas eller elvarme. Asp Bioenergi kan også være behjælpelige med varmepumper (luft til vand).


Hos Asp Bioenergi kan du få alt fra terrassevarmere fra HETA til RTB Phønix-pillefyr. Asp Bioenergi er altid behjælpelige fra start til slut med rådgivning til installation. Asp Bioenergi arbejder desuden med en autoriseret VVS-installatør ved påkrævede situationer, og så er de forhandler af Heatlets-træpiller.


Asp Bioenergi kan naturligvis også hjælpe dig med alt, der er nødvendigt til din brændeovn. Uanset om det er træpiller eller vejledning til, hvilken stålskorsten du skal bruge, er Asp Bioenergi klar til at servicere dig. Du kan kontakte dem på mail: info@aspbioenergi.dk.

Varmepumper VE-godkendt Pilleovne Brændeovne service Træpiller Brænde Pillefyr Skorsten reparation Reservedele HETA RTB Phønix Blackstar+ Scan Line Heatlets Stora enzo Edelkamin Cadel Vaillant Bolig Ugeavisen Struer Struer Holstebro Onsdag

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Palle Nielsen - 5/5

Har købt en heta pillebrændeovn. Jeg har fået en meget kompetent vejledning. Jon ved hvad han snakker om. Kan varmt anbefales.

avatar

Pia Thomsen - 5/5

Købe træpiller der

avatar

Kim Underbjerg Sønderriis - 5/5

Jon er hjælpsom og meget fair med priserne. God kvalitet af træpiller med høj brændværdi.

avatar

Allan hangaard - 5/5

Jon har en kæmpe viden omkring de produkter han har med at gøre, han har samtidig færdighederne til at fører viden til praktisk💪 og resultatet er at han har en kæmpe kompetence på området. Det er ud fra en meget! tilfreds slutbruger. 👍 Mvh Allan

avatar

Toke Englund - 5/5

En rigtig god butik, med fantastisk service og knowhow om alt han sælger. Stort plus fra mig

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 18:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email