Askholm Begravelse verificeret

CVR
20070692
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
42404441

Virksomhedsbeskrivelse

Askholm Begravelse tilbyder hjælp ved behov i Broby, Ringe og Faaborg. De kan også hjælpe på Midtfyn og i Odense ved behov. Som bedemand har de 25 års erfaring, og derfor kan du være sikker på, at du altid får god og kompetent behandling. De vil altid hjælpe dig med at skabe de rammer, du har behov for, når du skal tage afsked med din nære.


Ro, tillid og tryghed er nøgleord hos Askholm Begravelse. De giver vejledning i den svære tid, og de kan hjælpe med de praktiske opgaver. Derudover gør de deres bedste for at skabe de tryggeste rammer, så du kan tage en smuk afsked med din nære.  


Askholm Begravelse tilbyder en samtale med familien inden bisættelsen eller begravelsen, så familiens ønsker kan blive opfyldt. Alle har desuden ret til et prisoverslag, inden en beslutning træffes. Du kan henvende dig i forretningen i Ringe eller Faaborg. Her finder du også et bredt udvalg af urner, gravstene og kister. Du har også mulighed for at kontakte dem telefonisk for vejledning.

Bedemand Begravelseshjælp Askholm Bedemand Faaborg Bedemand Ringe Bedemand Broby Bedemand Fyn Bedemænd Boudlæg Begravelses priser Kister Askespredning Urne Gravsten Urner Dødsfald Min sidste vilje Samfund Midtfyns Posten Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jens Bresling - 5/5

Yderst kompetent behandling

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email