Askholm Begravelse verificeret

CVR
20070692
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
42404441

Virksomhedsbeskrivelse

I Faaborg på Fyn finder du Askholm Begravelse, som har mere end 25 års erfaring med at hjælpe folk igennem den svære tid, der er forbundet med tabet af en, man har kær.

Askholm Begravelse hjælper dig med de praktiske opgaver, der er forbundet med et dødsfald, og tilbyder vejledning, rådgivning og støtte hele vejen igennem processen med planlægning af en begravelse og det sidste farvel.

I Askholm Begravelse står et hold af lokale og dygtige bedemænd klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Du kan nemlig ringe til Askholm Begravelse på alle tider af døgnet og modtage vejledning, når det passer dig bedst. I en tid forbundet med tunge følelser kan behov for vejledning nemlig opstå i alle døgnets timer.

Askholm Begravelse tilbyder begravelseshjælp og praktisk hjælp til alt fra valg af kiste og urne til eventuel askespredning, valg af gravsten, ”min sidste vilje”, eventuelt boskifte og boudlæg og andre relevante opgaver.

Askholm Begravelse kan være en stor hjælp til dig midt i en svær tid, og valget af bedemandsforretningen er særligt oplagt for dig, der skal begrave en nærtstående på Fyn.

Bedemand Bedemand Faaborg Bedemand Broby Bedemand Fyn Bedemand Ringe Begravelseshjælp Boudlæg Begravelses priser Kister Askespredning Urne Gravsten Boskifte Dødsfald Min-sidste -vilje Samfund Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jens Bresling - 5/5

Yderst kompetent behandling

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email