AMU-Vest verificeret

CVR
20874651
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
79140322

Virksomhedsbeskrivelse

Hos AMU-Vest i Esbjerg kan du udvikle dig selv og dine kompetencer. Hos AMU-Vest kan du nemlig tage AMU-kurser, certifikatkurser, en erhvervsuddannelse, en kontraktuddannelse til stilladsmontør, virksomhedstilpassede efteruddannelser og kurser til offshore-industrien.

AMU-Vest er et center for voksen- og efteruddannelse, der tilbyder arbejdsmarkedsuddannelser inden for stilladsbygning, overfladebehandling, højderedning og sikkerhedskurser, bygge- og anlægsområdet, kloakering, rengøring og service, kørekort og certifikater til kraner, teleskoplæsser, gaffeltruck og transportområdet. Hos AMU-Vest tilbydes også arbejdsmarkedsuddannelser inden for IT, lagerstyring, kommunikation og personaleudvikling.

AMU-Vest tilbyder erhvervsuddannelser som anlægsstruktør og bygningsstruktør, vejgodschauffør, overfladebehandler, hospitalsserviceassistent og rengøringstekniker samt havne og terminalarbejder.

AMU-Vest har fokus på at tilbyde et varieret udbud af uddannelser, som matcher arbejdsmarkedets behov. AMU-Vest har også fokus på at den undervisning, som du møder, er praksisnær og brugbar.

Offshore Bæredygtighed Stilladsarbejde Lager transport Logistik Branche Entreprenør Kloakmester Rengøring Lastbil Efteruddannelse Bygge og anlæg Grøn energi Opkvalificering håndværk Kran Kompetencer Esbjerg havn Uddannelse Skole Ugeavisen Esbjerg Esbjerg Ugeavisen Vejen

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Mads Jørgensen - 5/5

Et af de bedste steder indenfor efteruddannelse og kursusvirksomhed til industrisektoren.

avatar

peter hansen - 3/5

En lidt slidt skole, men de har nogle gode underviser og kurser

avatar

kim Mouritzen - 4/5

Jeg er godt tilfreds.

avatar

Per Ingeman - 5/5

Et fantastisk sted at blive opkvalificeret enten til eksisterende job eller ved job skifte, centerets faglærer stab er et fantastisk team der er dedikeret til det arbejde de udfører.

avatar

Rene Hansen - 5/5

Dejlig sted at tage sine kursus bevis 👍

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:45 - 15:30

tirsdag 07:45 - 15:30

onsdag 07:45 - 15:30

torsdag 07:45 - 15:30

fredag 07:45 - 15:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email