AM's Fysio- og Osteopatiklinik verificeret

CVR
37909203
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
40766108

Virksomhedsbeskrivelse

A.M's Fysio- og Osteopatiklinik er en sundhedsfaglig klinik, som ligger i Viuf nær Kolding og Vejle. Det er det perfekte sted for dig, der søger en sundhedsfaglig løsning på dine skavanker eller større skader. Lider du f.eks. af migræne, piskesmæld, kroniske smerter, mavesmerter, eller har du en baby med kolik, søvnbesvær eller sen udvikling, vil du kunne få hjælp hos A.M’s Fysio- og Osteopatiklinik.

Osteopati og Fysioterapi giver dig hjælp til dine vanskeligheder med en fysiologisk behandling. A.M’s Fysio- og Osteopatiklinik tager udgangspunkt i anatomien med en helhedsorienteret undersøgelse og behandling.  Ann Malene Jensen, som har klinikken, vil kunne hjælpe dig med at finde forbindelsen mellem f.eks. din migræne, bindevæv eller muskler? Hun er autoriseret Fysioterapeut med Diplom i Osteopati og 20 års erfaring, så du er i meget trygge hænder.

A.M’s Fysio- og Osteopatiklinik tager imod dig og dine fysiske problemer uanset alder. Alle mennesker med fysiske vanskeligheder kan altså tage kontakt og bestille en tid.

Osteopati Vejle fysioterapi Vejle Sundhed Vejle Sundhed Ugeavisen Kolding Kolding Ugeavisen Vejle Vejle

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:45 - 17:30

tirsdag 07:45 - 17:30

onsdag 07:45 - 17:30

torsdag 07:45 - 17:30

fredag 07:45 - 15:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email