Amico Markisefabrik A/S verificeret

CVR
39308681
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
63275030

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for en ny markise, tilbyder Amico Markisefabrik A/S helt nye kvalitetsmarkiser fra deres egen fabrik. Allerede nu har mange danskere fået øjnene op for den fantastiske kvalitet, som Amico Markisefabrik A/S producerer markiser i. Her er der nemlig tale om et ærligt håndværk.

Amico Markisefabrik A/S holder til på Nyvej 7 i Kværndrup, og her har de hørt til i mere end 30 år, hvorfra de har leveret solskærmning til hele landet. Amico Markisefabrik A/S tilbyder markiser til både private og erhverv. Der er rig mulighed for at igangsætte særlige projekter, der passer til dine behov, og du kan være sikker på, at alle markiseduge bliver syet på Amico Markisefabrik A/S’ egen systue.

Hvis du vil have en markise til en konkurrencedygtig pris og af den bedste kvalitet, er Amico Markisefabrik A/S det helt rigtige valg. Du finder alt inden for markiser, hvad end det gælder størrelse, type eller funktionsmåde.

Markiser Fyn Markisemontering Solskærmning Læsejl til altan Læhegn til altan Markisedug solafskærmning Terrassen Læsejl til terrassen Vinduesmarkise Markise markiser Makiser Livsstil Bolig Lokalavisen Nyborg Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Verner Larsen - 5/5

Et sted med de Aller bedste markiser 👍

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 15:15

tirsdag 07:00 - 15:15

onsdag 07:00 - 15:15

torsdag 07:00 - 15:15

fredag 07:00 - 14:45

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email