Alternativ Behandling/Birgit Nygaard Christensen verificeret

CVR
95102468
Tlf nr.
65976225

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en alternativ behandling i Munkebo, så er Alternativ Behandling/Birgit Nygaard Christensen et godt sted at undersøge. Birgit Nygaard Christensen udbyder en lang række behandlinger til dig, som gerne vil gøre noget godt for dit helbred. Birgit er uddannet zoneterapeut, og hos Alternativ Behandling har du mulighed for at få zoneterapi, ansigtszoneterapi, kinesiologi og meget mere.


Zoneterapi hører naturligvis til hos en zoneterapeut. Her får du trykmassage på over- og undersiden af fødder, og zoneterapien skal gøre, at din krop kommer i balance, så den kan fungere optimalt. Ansigtszoneterapien fungerer lidt på samme måde, men her er formålet at afhjælpe kemiske ubalancer i din krop, som kan føre til emotionelle problemer og stress.


Leder du efter noget, som minder om akupunktur, men er du ikke så vild med nålene, kan du få en kinesiologi-behandling hos Alternativ Behandling. Her er formålet at få energien til at flyde frit i din krop, så du kommer ud af følelsesmæssige ubalancer.

Massage Zoneterapi Aloe Vera Laserbehandling Ansigtszoneterapi

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email