Alsing's Tæppebusser verificeret

CVR
36932082
Tlf nr.
26169030

Virksomhedsbeskrivelse

Blandt beboere i Esbjerg-området er Alsing's Tæppebusser et kendt navn. Bag navnet gemmer sig en forretning, som har solgt tæpper og gulv i mere end 50 år. I mange år blev forretningen drevet fra en fysisk butik. I dag opererer Alsing's Tæppebusser med tæppebusser. 


Tæppebussen kører ud til private og erhvervskunder – fx i forbindelse med ombygning eller renovering – med et kæmpe udvalg af tæpper og gulve. Det har de fordele, at omkostningerne holdes nede, og at du kan vælge, mens du ser på tæpperne og gulvene i det lokale, hvor gulvet skal lægges. Alsing's Tæppebusser tilbyder derudover altid gratis opmåling, levering og montering samt tæpper og gulve til de absolut bedste priser. 


Udvalget hos Alsing's Tæppebusser rummer både vinylgulv, laminatgulv, gulvtæppe, tæppefliser og linoleumsgulv i alverdens forskellige udseender og stilarter. De har helt sikkert også et gulv, der passer til dit hus, din lejlighed eller på kontoret. Hasse, som driver forretningen, er tilgængelig, lige når du har behov for ham, og han sender gerne en tæppebus ud til dig.

tæpper Tæppefliser vinyler trægulv Laminatgulv Egetæpper linoleumsgulv Gulv Sisal Erhverv Flytning Renovering Bolig Lejlighed Tæppebus Ombygning hasse alsing MONTERING opmåling Ugeavisen Esbjerg Esbjerg Ugeavisen Varde Varde

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email