Als Begravelsesforretning V/ Steen Kristensen verificeret

CVR
12186908
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
74458011

Virksomhedsbeskrivelse

Vores hjælp ved bisættelse & begravelse
Hos Als Begravelseforretning v/Steen Kristensen er vi en seriøs og ærlig bedemand og begravelsesforretning, som har mange års erfaring og solid uddannelse. Vores fokus og interesse er, at det samlede forløb og enhver detalje i det aftalte bliver overholdt og gennemført til fuld tilfredshed. For os handler det meget om at skabe tryghed, overblik og gennemskuelighed i hele forløbet.

En veltilrettelagt og velgennemført begravelse eller bisættelse er for alle pårørende en væsentlig del af det sidste minde. Mange elementer indgår og ligger bag dette meget nærværende øjeblik, og det er ikke mindst på dette tidspunkt afgørende, at de detaljer, som er væsentlige for afdøde og pårørende, efterleves værdigt.

Vores menneskelige og faglige kompetencer er i orden
Vi har som bedemænd både de menneskelige og faglige egenskaber til at sikre et smukt minde. Fagligt er vi løbende under uddannelse, hvilket sikrer, at man kan have tillid til, at tingene foregår korrekt og ordentligt. Menneskeligt har vi vores etik og moral i orden, og vores ægte interesse i andre mennesker giver en varm og individuel service hele vejen.

Vores fornemmeste opgave er at lytte, forstå og rådgive i den svære situation. Vores handlinger beror ikke på tilfældigheder, men på mange års erfaring, som gør os i stand til at hjælpe og støtte alle upåagtet de nærmere omstændigheder.

Du kan trygt henvende dig hos Als Begravelseforretning v/Steen Kristensen uanset din situation. Vi hjælper gerne med at skabe de bedste rammer for en værdig og smuk afsked.

bedemand nordborg bedemand sønderborg Als og Broager-Sundeved Begravelsesforretning Bedemand Kiste Gravsten mindesten nedsættelse af urne Rustvognskørsel Begravelseshjælp Samfund Mærkedage Ugeavisen Sønderborg Sønderborg

Billedgalleri

Åbningstider

mandag 08:00 - 20:00

tirsdag 08:00 - 20:00

onsdag 08:00 - 20:00

torsdag 08:00 - 20:00

fredag 08:00 - 20:00

lørdag 08:00 - 16:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email