AdvokatFyn a/s verificeret

CVR
25353641
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
62210000

Virksomhedsbeskrivelse

Søger du en advokat? Hos AdvokatFyn a/s rådgiver vi både privatpersoner, små og mellemstore virksomheder samt offentlige myndigheder, foreninger og institutioner. Vores arbejdsområder spænder vidt, og vi kan bl.a. hjælpe med køb af fast ejendom, erhvervsret, familie- og arveret, dødsbobehandling og strafferet.

Hos AdvokatFyn tilbyder vi juridisk rådgivning, hvor du er garanteret en professionel og personlig rådgivning med fokus på fortrolighed og tillid. Vi tror på, at opgaverne løses bedst muligt i tæt samarbejde med dig, og vi har fokus på den bedst mulige løsning.

Vi er en større advokatvirksomhed med kontorer i Svendborg, Ringe og Ærøskøbing. Vores advokater har tilsammen mange års erfaring og vi er klar til at hjælpe dig. Ring eller skriv til os, og vi tager en uforpligtende snak.

Advokat privatrådgivning Erhvervsrådgivning Økonomi Virksomhedsrådgivning konkurs fast ejendom familieret Strafferet Erstatning Regnskab Privatøkonomi Erhverv Ugeavisen Svendborg Midtfyns Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Maria louise Rosenberg - 1/5

Helt ufatteligt dårlig service. Ubegribeligt at de kan være rekvirenter på tvangsauktioner. De arrangerer ikke besigtigelse men lader interesserede købere skrive og ringe forgæves. Total uprofessionel procedure, mangelfuld information og en sekretær der sikkert aldrig er uddannet og taler bondsk og enfoldigt og taler ned til folk og sætter folk i forlegenhed

avatar

linda stokholm - 1/5

Kedeligt design og ikke ret informative omkring deres ydelser

avatar

Søren Braskov - 1/5

Jeg ved ikke hvad adv. Charlotte Kjærgaard er god til men ved 100% at hun er elendig til alt, hvad der har med arv og testamente at gøre.

avatar

Maria Ørbæk - 1/5

Dårlig og decideret uvenlig service. Vi har nu siden i sommers ventet på at få udbetalt arven efter vores far og nu er det tæt på vinter og pengene har vi stadig ikke set noget til. Derudover har vi haft et virkeligt ubehageligt møde med en af advokaterne som totalt overfusede os med sin vrede og talte til os som var vi børn. Har aldrig oplevet noget lignende. Gør dig selv en tjeneste og vælg en anden advokat.

avatar

Therese Lykke Jensen - 5/5

Super service ifm besøg om virksomhedspraktik

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email