Advokatfirmaet Klaus Ewald verificeret

CVR
26336430
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66129312

Virksomhedsbeskrivelse

Hos advokatfirmaet Klaus Ewald placeret i Odense centrum er du garanteret kompetent og kvalificeret advokathjælp. Du kan få hjælp og rådgivning til stort set alle sagstyper, hvad enten det hører under udarbejdelse af testamente, hjælp til hushandel og skøde, eller du har brug for advokathjælp til sager om familie og børn. Ofte kan det vedrøre alvorlige emner som forældremyndighed eller tvangsfjernelse, og her er det af stor betydning at skaffe en erfaren advokat, så du er sikret det bedst mulige forløb.

Firmaet opstod tilbage i 2002, og har flere års erfaring med advokathjælp bag sig. Gennem tiden har firmaet ikke bare markeret sig med sin kvalitetssikre rådgivning og hjælp til både privatpersoner og erhvervslivet, men har i lige så høj grad skabt et advokatfirma, der bygger på en tillidsfuld og tryg relation til kunden.

Advokatfirmaet Klaus Ewald tilbyder konkurrencedygtige priser, og du kan til enhver tid ringe eller skrive for en gratis og uforpligtende samtale. Firmaet tilbyder advokathjælp i hele Odense, Nyborg, Otterup og resten af Fyn.

Advokat Advokatfirma Skøde Testamente Tvangsfjernelse

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

kirsa hjortnæs - 1/5

Advokaten Klaus Ewald forbereder sig ikke ordentligt til retssagerne, hvilket i dette tilfælde betød, at der var rod i advokatens dokumenter under retssagen. Det påvirkede dommen i en særlig negativ retning. Advokaten mødte flere gange ikke op til retssagen uden at give besked. Til selve domsafsigelsen mødte han heller ikke op. Advokaten giver ikke tilstrækkelig information om sagen. Dette skaber en stor og bekymring hos klienten og manglende tillid til at advokaten overhovedet tager opgaven seriøst. Kan på ingen måde anbefale Klaus Ewald.

avatar

EDB IT computer - 1/5

Har fået en regning der siger spar to. når man kommer for retten så får Anklageren får lov til at ligge nogen beviser frem som man ikke har set på for hånd, Claus Ewald han bliver spurt om det er ok. Han siger ok for det uden at spøger mig om det. han spøger heller ikke meget ind til noget af det som jeg har vist ham med alle de vidner som kommer ind og skal vidne som om jeg er dømt på forhånd ikke meget hjælp

avatar

Keth Birksdal - 5/5

Altid god og med menneskelig hjælp at hente i dette firma. Siger så mange tak for en altid god behandling

avatar

Lars Kjer - 5/5

Jeg har et familiemedlem samt en kammerat der igennem en årrække har brugt Klaus Ewald flere gange som strafferetsadvokat Og jeg må sige at han virkelig kan noget ud over det sædvanlige ift at snakke med sine klienter i et sprog som de kan forstå. Og jeg siger af og til lad nu manden få lidt fred! Men nej han er uden sammenligning den bedste og eneste der kan rådgive og forberede min søster på nogle af de væssentlige og vigtigste ting. det får hende som oftest til at tænke mere konstruktivt og fremadrettet fremfor at hun får lov til at lade hendes vrede styre slagets gang hvilket sjældent er godt i en retssag og slet ikke i hendes tilfælde. Hvordan han lykkedes med det har undret mig en hel del for den evne til at trænge igennem til hende er der kun de færreste der kan. Ligeledes har jeg oplevet at hun kan ringe til ham nærmest på alle tider af døgnet helt sønderknust og efter en god snak med ham har hun fået en helt anden forståelse af situationen så hun igen har fundet tilbage til et bedre humør ligesom hun ofte har virket til at have fået modet tilbage som ved et fingerknips. Både ift de 2 retssager hun har været igennem og ikke mindst de utallige der har været ift en af hendes børn. klaus er uden tvivl en dygtig sagfører der har min største respekt. Det er ikke let at være forsvarer og samtidig populær ift fam Danmark og andre lidt udenforstående på samme tid. Men han er forsvarer og han kæmper sine klienters sag. Noget som en del andre forsvarerer burde tage til efterretning for jeg kan af og til blive helt i tvivl om der overhovedet er en forsvarer til stede i retten el om det er blot er 2 politifuldmægtige der blot lige skal have indgå et forlig. Ofte med den sigtede som den store taber. Lars Kjer

avatar

Kate Haagensen - 5/5

Klaus er en fantastisk advokat.. Og jeg anbefaler ham til alle der måtte ha brug for en trofast mand. Klaus arbejder med hjertet. Og siger nej til at forsvare terrorister .Han kæmper for det danske. Og de danske værdier. Han er fra top til tå. En af de bedste advokat vi har i landet.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:00

tirsdag 09:00 - 16:00

onsdag 09:00 - 16:00

torsdag 09:00 - 16:00

fredag 09:00 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email