7-Soveren ApS verificeret

CVR
38592645
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
66167499

Virksomhedsbeskrivelse

Er du på udkig efter en ny seng, madrasser eller dyner i Odense, finder du 7-Soveren ApS, som kan hjælpe dig godt på vej. Her finder du nemlig din lokale sengeekspert, der har alt inden for senge, sovesofaer og tilbehør til en god nattesøvn.


7-Soveren ApS byder på et stort udvalg til soveværelset. Du finder selvfølgelig forskellige typer af senge såsom de populære boxmadrasser, kontinentalsenge, springmadrasser og elevationssenge. Du finder også seniorsenge, der er særligt designet til at passe ekstra godt på dig. Og så kan du nemt finde en flot og funktionel sovesofa til værelset eller overnattende gæster. Derudover tilbyder 7-Soveren ApS også alt inden for tilbehør. Du finder både sengesæt, dyner, puder og topmadrasser, som gør nattesøvnen endnu bedre. Alt sammen til stærke priser og af høj kvalitet.


7-Soveren ApS ligger i det vestlige Odense på Middelfartvej 114, st. Du kan altid besøge butikken og få grundig vejledning af personalet, der er specialister inden for senge. På den måde får du den rette vejledning i forhold til, hvilken seng du bør vælge.

Senge Specialmål Madrasser specialmål Topmadrasser specialmål Seniorsenge Gæstesenge Continentalsenge Kontintalsenge Boxmadrasser Elevationssenge sengeforhandler Egyptisk bomulds sengetøj Egyptisk bomulds lagner Kuvertlagner Tyngdedyner Silkedyner Silkepuder Ringsted Dun dyner Ringsted Dun puder Rullemadras Shopping Brug byen Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Rune Schou - 3/5

En godkendt oplevelse, dog var udvalget ikke så stort som andre steder

avatar

Carsten Andreasen Fangel - 5/5

God personlig service

avatar

katharina jensen - 1/5

Det startede så godt og sluttede så skidt. Selve købeoplevelsen var fantastisk. Vi gik ud med følelsen af at være godt vejledt og i sikre hænder. Så skred den derfra. Hvis madressen ikke passer i hårdhed, kan den byttes. Nej. Der var så meget galt, da vi ringede. Ved forespørgsel om topmadras ville glide, da min søster havde oplevet det med en billiger seng. Nej da. Den ligger fast med den gode gummibelægning der er på sengen. Jeg rykker den nu på plads, hver morgen. Har så meget fortrudt alle de mange tusind kroner jeg lagde i butikken for tre år siden.

avatar

Klaus Hansen - 4/5

Meget venlig og god vejledning. Prøver virkelig at forklare forskellen på de forskellige senge/topmadrasser mm. Var tryg ved at købe seng der. Fornuftige priser, og så levere og montere de også....fint service.

avatar

Jonas Blom - 5/5

Virkelig god butik og lækre kvalitetsvarer til en ekstrem kompetitiv pris. Jeg har handlet der i mange år, både da jeg boede i Odense og efter jeg er flyttet og har kun ros tilovers for menneskerne bag denne butik.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 16:00

søndag 10:00 - 16:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email