Tambohus Kro & Badehotel I/S v/Jens Rysgaard & Karsten Mølgaard Pedersen verificeret

CVR
29904324
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
97875300

Virksomhedsbeskrivelse

Vi har alle sammen siddet limet til skærmen i de sidste mange år, når Badehotellet er blevet vist i tv. Den store interesse skyldes selvfølgelig, at serien er god, men også fordi et badehotel er et magisk sted. 


Tambohus Krop & Badehotel I/S er ikke uden sidestykke her. Det skønne badehotel, der ligger i Thyholm tæt ved Struer og Holstebro, er en fryd og mindst lige så magisk som badehotellet i serien. 


Restauranten serverer autentiske råvarer fra området. Du har en skøn udsigt ud over vandet fra værelset eller restauranten. Du kan gå en tur ned til vandet og tage et kig på de flotte sejlbåde, som pryder havnen. 


Tambohus Krop & Badehotel I/S sprudler af kvalitet, nærvær, kreativitet og troværdighed. Den fantastiske service, du får, fra du træder ind ad døren, og den skønne gourmetoplevelse, er enestående. 


Du skal ikke tage på Tambohus Krop & Badehotel I/S for at drømme om Badehotellet fra serien, men for at opleve den skønne natur, herlige service og fantastiske mad. 

Kro Hotel gourmetrestaurant Selskabslokale Festlokale kroophold gourmetophold Weekendophold Bryllup Struer Thyholm Holstebro Limfjorden Overnatning Kursus konference mødelokale Brug byen Ugeavisen Struer Holstebro Onsdag

Billedgalleri

Anmeldelser

Dorte Krogh - 3/5

Vi fik en 4-retters menu med vinmenu til. Hvis jeg kun skulle anmelde den, ville jeg have givet 4 stjerner. Den var virkelig lækker, og god betjening var der også. Til morgenmaden var der buffet, og den blev håndteret rigtigt skidt, i disse coronatider. Fx var der ikke noget bestik til at tage brød og andre madvarer med. Værelset var dejligt rummeligt med gode senge, og god indretning. Badeværelset lugtede desværre meget muggent.

Ib Moesgaard Jacobsen - 4/5

Var ude at spise første gang med corona pas. Alle fire var godt tilfredse med mad og servering.

Isa Risum - 5/5

Det var e n dejlig oplevelse, og virkelig god mad. Og god behandling. Kan anbefale. ♥️♥️

Erik Mortensen - 5/5

Flot omgivelser pænt og fin udsigt over Limfjorden. Mvh Erik Mortensen

Henning Drewsen - 2/5

Der var corona lukket.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 22:00

tirsdag 07:00 - 22:00

onsdag 07:00 - 22:00

torsdag 07:00 - 22:00

fredag 07:00 - 22:00

lørdag 08:00 - 23:00

søndag 08:00 - 22:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email