SAHL CYKLER & LEGETØJ A/S verificeret

CVR
35024220
Status
Lukket
Tlf nr.
97350150

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Sahl Cykler & Legetøj A/S i Skjern tilbydes altid et stort udvalg af cykler og tilbehør af allerhøjeste kvalitet. Her går livsstil og sundhed hånd i hånd, og de ønsker at skabe cykelglæde gennem sport og velvære. Sahl Cykler og Legetøj ApS har blandt andet masser af mountainbikes og racercykler, så du kan være rigtig godt kørende på landevejen. Du finder også et bredt udvalg af børnecykler, så selv de mindste kan få en god oplevelse med cykling. Hos Sahl Cykler & Legetøj A/S finder du velkendte mærker, heriblandt Scott, Trek og Giant, ligesom du også kan finde et stort udvalg a e-MTB.

Der er tale om en forretning for hele familien, og du kan også finde en elcykel, el-scooter eller kabine-scooter hos Sahl Cykler & Legetøj ApS. Får du problemer med din cykel, har de dygtige og udlærte cykelmekanikere, der står klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt på farten igen.

Sahl Cykler & Legetøj A/S er også en legetøjsforretning med noget for enhver smag. De forhandler populære mærker som Brio, MaMaMeMo og LOL, så der er lagt op til mange timers sjov leg og underholdning for familiens små og store legesjæle.

Cykling Sport Livsstil Lokalsport Cykler Sundhed Velvære Elcykel MTB E-mtb Racercykel Børnecykel Lego Legetøj Scott Trek Giant Brio Mamamemo LOL Ugeposten Skjern Ugeavisen Ringkøbing Ringkøbing-Skjern

Billedgalleri

Anmeldelser

Vagn Pedersen - 5/5

Smilende betjening og god hjælp.

Jannik Christiansen - 5/5

Meget kompetente folk og rigtig god service

Søren Just - 5/5

Nyhed - 2 personers knallert perfekt til pendler bil nr. 2 eller istedet for el-cyklen om efteråret.

V Thomsen - 5/5

Fantastisk service med nærvær og fokus på kunden. Gode tilbud og stort udvalg af kvalitetslegetøj! Vil klart anbefale denne butik!

Axel Rye Clausen - 5/5

Professionel og god service. Stort udvalg og gode tilbud.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
  09:30 - 17:30
  09:30 - 17:30
  09:30 - 17:30
  09:30 - 17:30
  09:30 - 18:00
  09:30 - 13:00
  Lukket
Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email