Expert Ringe ApS verificeret

CVR
40010874
Status
Lukket
Tlf nr.
62622342

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Expert Ringe ApS finder du et stort og bredt udvalg inden for TV, lyd, tablets og mobil. De tilbyder de nyeste og mest populære gadgets til din bolig af højeste kvalitet. Uanset om du er på udkig efter Apple earpods, en bærbar eller iPhone, kan du med stor sandsynlighed finde det i deres butik. Er du på udkig efter elektronik i Ringe, står Expert klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, der passer til dine ønsker og behov.

Hos Expert Ringe ApS har de stor erfaring med rådgivning inden for elektronik. Har du brug for gode råd i forbindelse med køb af en ny fladskærm, kan du får kyndig hjælpe til af finde den model, hvis tekniske specifikationer og brugervenlige opsætning falder i din personlige smag. Expert Ringe ApS tilbyder alle velkendte mærker inden for elektronik, herunder Sony, Samsung, Philips, LG og Asus.

Vil du have ekstra god lyd på hverdagen, kan du finde mange hi-fi-komponenter hos Expert Ringe ApS. De tilbyder det meste inden for gulvhøjttalere, grammofoner og forstærkere, der passer godt ind i enhver bolig.

Apple earpods Bærbar TV Hifi Vaskemaskine Tørretumbler Komfur Opvaskemaskine Fryser Indbygningsovn Iphone Fladskærm Dab+ radio Cover ipad Chromecast Asus Hårdehvidevarer Ringe Elektronik Ringe Bolig Gadgets Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

finn rasmussen - 5/5

Dygtig og tålmodig hjælp til at løse et problem. Altid venlig og imødekommende.

Henrik Lambert - 5/5

Nok den bedste service oplevelse jeg har fået længe. Hjalp med lokalkendskab til mobil data samt satellit.

jettekg jettekg - 4/5

Dejlig butik, god service og pris garanti.

Mike Pedersen - 5/5

Lidt skuffet til at starte med, blev lynhurtigt vejledt om et lidt dyrere produkt men en grundig forklaring og forklaring så blev jeg et godt menneske igen selvom blodtrykket var i det røde felt..

Kim De King Nørgaard - 5/5

God service, rimelige priser

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email