NAL MedieNet verificeret

CVR
81492816
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
70130339

Virksomhedsbeskrivelse

NAL MedieNet i Odense N sørger for, at tingene fungerer, som de skal hjemme hos dig, når det kommer til internet, TV og telefoni. NAL MedieNet tilbyder nemlig fordelagtige løsninger på TV-pakker, telefoni og internet. NAL MedieNet tilbyder for eksempel bland-selv på deres TV-pakker, så du ikke betaler for kanaler, som du ikke har interesse i, og så er NAL MedieNets kabelnet er medlemsejet. Det sikrer et godt demokrati.

Som medlem af NAL MedieNet vil du også få adgang til medlemsservice og internetsupport, og NAL MedieNet kan generelt hjælpe dig, når du har brug for det, eller hvis teknikken hjemme hos dig driller.

Hos NAL MedieNet får du gode og fordelagtige priser på både TV, internet og telefoni, og du vil derudover være opdateret på ændringer, nye vilkår og forbehold med hjælp fra NAL MedieNet.

Nal MedieNet TV pakker Telefoni Internet Medlemsservice Nærhed Internet Support lokalt Bland Selv Demokrati Medlems ejet kabelnet Bolig Gaming Gear Lokalavisen Nordvest Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

Adam Stanczel - 1/5

Utroligt dyr og dårlig og har monopol i omrodet hvor jeg bor. Jeg vil opmuntre alle at skifte abonnement til fri tale og data hos jeres mobil selskab og brug jeres mobil som modem. Det er meget billigere internet. Jeg sparer 130.- kr/måned på den måde at jeg skal betale kun 70,- kr/måned mere for fri data/tale og hastigheden er stadig 50/50. Men jeg må tilføje og vær opmærksom at internet via mobil er ikke lige så stabilt som med f.eks. kable stik. Det er desværre en ulempe, men stadig.

Anthony Kierklo - 3/5

Udbyder af internettet, ...atid langsommere end man betaler for

Nikolaj Andreasen - 1/5

Desværre mere og mere ustabilt internet, forstokket tilgang til kanaludvalg og udpræget “det har vi altid gjort” mentalitet... heldigvis er det nu muligt at vælge et stærkt alternativ i Næsby.

Philip Jørgensen - 2/5

Har været lige til at få oprettet, dejlig nem og god service med udlevering. Har dog i en længere periode på snart et halv år oplevet at forbindelsen i tide og utide bare går af. Som ikke virker til at blive bedre.

Fredrik Jessen - 1/5

Jeg har sjældent oplevet så dårlig en internetforbindelse. Op til flere “besøg” fra deres “eksperter” og sidder stadigvæk og streamer en film hele aftenen (en film der varer 1 time og 30 min, tager 4 timer at se) Hvis i har mulighed for andet, prøv det. Fra bunden af mit hjerte, virkelig et dårligt selskab. Knus

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:00

tirsdag 09:00 - 16:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 16:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email