SENGEMAGASINET ApS verificeret

CVR
26351073
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
76321211

Virksomhedsbeskrivelse

En god seng er afgørende for hverdagen. For når vi bruger cirka otte timer i døgnet i vores seng, gælder det om at vælge noget ordentligt. Det kan du med garanti, hvis du besøger SENGEMAGASINET ApS. Her finder du din sengespecialist i Kolding og omegn, og du får professionel rådgivning og de absolut sengemodeller på markedet her og nu.

SENGEMAGASINET ApS tilbyder en række forskellige mærker og produkter. Alt er nøje udvalgt, så du altid kan få det bedst mulige sortiment inden for de forskellige sengetyper. Du finder både boksmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge og meget andet. SENGEMAGASINET ApS har eksisteret siden 2002 og tilbyder dig altid eksperthjælp, når det kommer til at finde din nye seng.

SENGEMAGASINET ApS har en fysisk butik på Vejlevej 302 i Kolding. Her finder du den rette betjening til at finde din nye seng og sikrer dig selv den bedste nattesøvn fremover. Har du spørgsmål angående din nye seng, kan du altid kontakte SENGEMAGASINET ApS på telefon eller mail. Du kan også besøge deres onlineshop og se det store udvalg, de har til dig.

Temprakon pude dyne Lama Tempur Continental elevation Madras Lagner Sengetøj Seng Kontinental seng søvn topmadras boxelevation elevationsseng Dunlopillo jensen sove Shopping Bolig Ugeavisen Kolding Kolding Fredericia Frederiksberg Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Søren Thomsen - 5/5

God service. Har mange forskellige senge også vandseng.

avatar

Helle Nygaard - 5/5

Stor professionel information

avatar

Susanne Skriver Ipsen - 5/5

Super god rådgivning og vejledning. Et besøg værd 👍

avatar

Jakob Iversen - 5/5

Rigtig god service og super gode priser. 5/5 herfra. 👍

avatar

Peter Jessen - 5/5

Har idag haft en helt fantastisk oplevelse som fortjener at blive delt.. Min kone, mine børn og jeg var på "jagt" efter en madras til vores datter, som ikke var til at opdrive, efter besøg i flere forskellige butikker. Vi valgte så at kører til SengeMagasinet i Bramdrupdam og ankom lige efter lukketid. Her blev vi modtaget af en meget venlig, hjælpsom og service minded sælger, som på trods af at butikken egentligt var lukket, tog sig tid til at hjælpe og rådgive os. Vi gik derfra med en super positiv oplevelse og det er helt sikker ikke sidste gang at vi handler hos SengeMagasinet.. Kan varmt anbefales..

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email