Jørgensens Hotel verificeret

CVR
39427257
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
38401744

Virksomhedsbeskrivelse

Jørgensens Hotel er et skønt hotel med placering i Horsens. De tilbyder selvfølgelig overnatning til rejsende, men også en udsøgt madoplevelse, afholdning af små og store arrangementer og en perfekt start på en ferie i Danmark. 

Placeringen i Horsens gør selvfølgelig, at de fleste Horsensgensere er bekendte med Jørgensens Hotel. Udover det gode rygte i byen har borgerne også kunnet læse om hotellet i Horsens Posten. 

Rygtet om det skønne hotel med de fantastiske faciliteter har endda bredt sig hele vejen til Aarhus, hvor man kender til hotellet måske gennem selskaber som jubilæum, bryllup, weekendophold eller andre fejringer. 

I sommerhalvåret vil Jørgensens Hotel særligt være besøgt af danskere og udlændinge, som tager på rejser i det danske. De vil ud at opleve naturen, vandre, cykle, tage på besøg i en vinbutik og til lækker middag. Det starter alt sammen på byens hotel. 

Overvejer du, hvor dit næste arrangement skal afholdes, hvor sommerferien skal gå til - eller vil du bare lidt væk hjemmefra? Så tag kontakt til Jørgensens Hotel i Horsens. 

Boutique hotel Weekendophold byens hotel vinbutik Restaurant Eydes Selskaber Bryllup middag Brunch Jubilæum Rejser Ferie i Danmark Oplevelser Aarhus Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

Lotte Bojesen Fischer - 4/5

Skønt og flot istandsat gammelt hotel midt i byen. Sødt personale og super morgenmad. Man skal blot sørge for at være obs på, at bestille senge der er bredere end 2x70cm!

Stefan Winther - 4/5

Flot hotel som i flot. Der er gode værelser og suiter. Der er også en god restaurant i Ydes Kælder. Der er den hyggeligeste Cafe lige uden for Hotellet. Hotellet er beliggende midt på Horsens Gågade

Aslaug Teislev - 5/5

Fantastisk sted, bygningen både ude og inde var smukke et vildt spændende. Maden var lækker, apeteriffen uovertruffen og top betjening. Et sted man bør inde sig selv at besøge.

Bente Hangaard Jensen - 4/5

Utrolig dejligt sted, smukt og nænsomt total renoveret med stor respekt den originale stil. Indbydende, rent og med alle moderne bekvemmeligheder til rådighed. Samtlige personaler mødte os med store smil, imødekommende, velkommen igen, vi ses igen til aftensmaden- er alt som det skal være? Osv osv. Alle gjorde deres ypperste så vi som gæster havde det fortrinligt. Maden i restauranten var udsøgt og yderst velsmagende...i vinbutikken kunne man købe sig fattig og bringe de gode dråber med hjem. Vi kommer helt klart gerne igen😍

M Radzewicz - 4/5

Dejligt nyt stort udendørs caféområde hvor man kan sidde i ro, med varme og hyggelig beplantning. Virkelig gode fritter, men alt for besværligt at man skal indenfor for at bestille. Hvorfor er den udendørs bar dog ikke åben på en fredag eftermiddag i september?

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email