Restaurant Det Gamle Apotek I/S v/Michelle og Mark Bøgh Sørensen verificeret

CVR
39706296
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
74528492

Virksomhedsbeskrivelse

Restaurant Det Gamle Apotek v/Michelle og Mark Bøgh Sørensen i Haderslev er en hyggelig og intim restaurant, hvor du kan nyde gode stunder med dem, du holder af. I restauranten kan du både nyde smørrebrød, en frokost, vegetarretter eller et middagsmåltid fra restaurantens menu. Du kan også afholde et selskab i de flotte og hyggelige lokaler.

Restaurant Det Gamle inviterer indenfor til anretninger, hvor der er tænkt på æstetik, økologi og kvalitet. Restauranten har det sølv spisemærke, og derudover går Restaurant Det Gamle Apotek op i at handle de varer, der er er i sæson.

Hos Restaurant Det Gamle Apotek kan du nyde god vin, og du kan også nyde din mad eller kolde drinks på restaurantens udeterrasse.

Drikke Mad Oplevelser Økologi Lokalt spisested Hjemmelavet Kvalitet Vin Drinks Bar Sæson Frokost Byliv Cafe Selskab Menu Ude terrasse Høj gastronomi Vegetarretter Smørrebrød Shopping Mad og drikke Ugeavisen Haderslev Haderslev Ugeavisen Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

john bramsen - 5/5

Hyggelig og afslappende atmosfære. Lækker mad lavet fra bunden.

Linda Klein - 3/5

Dejligt og hyggeligt sted. Dog ikke professionel tjenere. Vi var et selskab på 5 personer, og 3 af os fik serveret en forkert hovedret. Vi gjorde tjeneren bekendt med fejlen, hvorefter hun siger “ men går det an?”. Hun forklarer efterfølgende, at det tager minimum 15 min, at lave en ny hovedret. På dette tidspunkt skulle vi være ude af restauranten inden 45 min, så det var ikke en mulighed at få lavet maden om. Vi fik serveret kylling, men havde bestilt et ret med oksekød. Vi betalte fuld pris for maden, som vi ikke havde bestilt, men fik en lille kop kaffe gratis. Hvis service levede op til stemningen og maden, så ville der være 4 eller 5 stjerner.

Jens-Christian Andersen - 2/5

Menuen var godt sat sammen og præsenteret flot. Kokken havde dog oversaltet forret og hovedret i en grad, så det kunne svide på tungen og i munden.

Søren Refsing - 5/5

Har ofte spist i Haderslev, men i fredags fik jeg den endnu bedste oplevelse, da 4 retters menu med vin skulle prøves. Det gik op i en højere enhed og var billigt i forhold til kvaliteten. God smilende betjening. Desværre alt for få gæster til byens nok bedste mad. Men vi ses igen.

Kirsten Winter - 5/5

Maden er altid i top klasse. Super veltilberedt og rigtig god betjening

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 12:00 - 22:00

onsdag 12:00 - 22:00

torsdag 12:00 - 22:00

fredag 12:00 - 22:00

lørdag 12:00 - 22:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email