SALUS Boligadministration A.m.b.a verificeret

CVR
29365121
Status
Lukket
Tlf nr.
73456500

Virksomhedsbeskrivelse

Salus Boligadministration har adresse i Aabenraa, og Salus Boligadministration er netop sat i verden for at hjælpe dig med at finde din næste adresse. Salus Boligadministration kan nemlig hjælpe dig, når du er på boligjagt.

Salus, der er ejet af otte selvstændige, almene boligorganisationer, er et fælles administrationsselskab, hvor du hurtigt og nemt kan skabe overblik over dine muligheder for at finde din nye og ideelle lejebolig. På Salus’ hjemmeside kan du se et udvalg over lejeboliger i blandt andet Aabenraa, Tønder, Sønderborg, Kolstrup, Toftlund, Skærbæk og Gråsten.

Hvis du er på jagt efter en ny bolig til leje i et af de nævnte områder, kan du med ro i maven gå på jagt i Salus’ store udvalg af lejeboliger. I Salus’ fælles søgeportal kan du nemlig helt sikkert finde din næste lejebolig, idet du altid finder mere end 9.000 boliger på portalen, som er administreret af en af de otte medejere.

Du kan også skrive dig på ventelisten eller se listen over boliger med kort ventetid, hvis du har behov for en ny lejebolig med kortere varsel.

Bolig Lejebolig bolig til leje Aabenraa Sønderborg Tønder Samfund Have Ugeavisen Aabenraa Ugeavisen Sønderborg Ugeavisen Tønder

Billedgalleri

Anmeldelser

Bobzin Ivs - 1/5

De snyder og udnytter unge mennesker.

annette jørgensen - 3/5

Kundebetjening ok

Steffen Cilo - 1/5

Bare riv denne virksomhedsgrad i Aabenraa af, medarbejderne skal alle smides ud, det er dårligt

R OG A Er - 1/5

Værste virksomhed de ansatte uvenlige trækker virksomheden penge simpelthen antisocial en af ​​de værste virksomheder

Kristijonas Lucenko - 1/5

Lejlighederne blev bygget i 70'erne, i meget dårlig kvalitet. Støjisoleringen er ikke-eksisterende. Hvis naboer ryger, skal du såvel som lugter rejse gennem loft / gulv. Jeg var nødt til at betale relativt lille indbetaling, når jeg flyttede ind, men ikke begå fejl, administrationen har sørget for dobbelt skyldig skyld. Prissætningen er bare noget utrolig, dvs. rengjort lejlighed blev rengjort endnu en gang i 3 timer til 300 dkk / time sats før skat, badeværelsesdøren blev ændret til min bekostning for omkring 3000 dkk, da hver enkelt bolt blev købt nye og mange flere. Jeg taler om enkeltværelse lejlighed, hvor jeg hovedsagelig boede 5 dage om ugen i lidt over 1 år, når jeg arbejder i området. Jeg ville tænke to gange før du vælger denne administration, da det kan ende med at blive relativt dyrt.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

2.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 14:00

tirsdag 10:00 - 14:00

onsdag Lukket

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 12:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email