SALUS Boligadministration A.m.b.a verificeret

CVR
29365121
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
73456500

Virksomhedsbeskrivelse

Salus Boligadministration har adresse i Aabenraa, og Salus Boligadministration er netop sat i verden for at hjælpe dig med at finde din næste adresse. Salus Boligadministration kan nemlig hjælpe dig, når du er på boligjagt.

Salus, der er ejet af otte selvstændige, almene boligorganisationer, er et fælles administrationsselskab, hvor du hurtigt og nemt kan skabe overblik over dine muligheder for at finde din nye og ideelle lejebolig. På Salus’ hjemmeside kan du se et udvalg over lejeboliger i blandt andet Aabenraa, Tønder, Sønderborg, Kolstrup, Toftlund, Skærbæk og Gråsten.

Hvis du er på jagt efter en ny bolig til leje i et af de nævnte områder, kan du med ro i maven gå på jagt i Salus’ store udvalg af lejeboliger. I Salus’ fælles søgeportal kan du nemlig helt sikkert finde din næste lejebolig, idet du altid finder mere end 9.000 boliger på portalen, som er administreret af en af de otte medejere.

Du kan også skrive dig på ventelisten eller se listen over boliger med kort ventetid, hvis du har behov for en ny lejebolig med kortere varsel.

Bolig Lejebolig bolig til leje Aabenraa Sønderborg Tønder Hjem Nyt hus Lejlighed ledige lejligheder Samfund Have Ugeavisen Aabenraa Ugeavisen Sønderborg Ugeavisen Tønder

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Nina Clausen - 1/5

Problemer med login i ugevis. Jeg ringer ind og er på venteliste i 15 minutter!! Får fortalt at de intet kan gøre, andet end at fejlmelde min bruger... Dårlig betjening og service. Når man betaler for et abonnement, så skal det altså også virke. Alt andet er fuldkommen uanstændigt.

avatar

Bobzin Ivs - 1/5

De snyder og udnytter unge mennesker.

avatar

annette jørgensen - 3/5

Kundebetjening ok

avatar

Steffen Cilo - 1/5

Bare riv denne virksomhedsgrad i Aabenraa af, medarbejderne skal alle smides ud, det er dårligt

avatar

R OG A Er - 1/5

Værste virksomhed de ansatte uvenlige trækker virksomheden penge simpelthen antisocial en af ​​de værste virksomheder

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

1.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 14:00

tirsdag 09:00 - 14:00

onsdag 09:00 - 14:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 12:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email