S/I Erhvervshus Sydjylland verificeret

CVR
40084479
Tlf nr.
41886600

Virksomhedsbeskrivelse

Hos S/I Erhvervshus Sydjylland tilbydes sparring og vejledning til alle sydjyske virksomheder. De tager altid udgangspunkt i de sydjyske styrker og kæmper for både store, små, nystartede og erfarne erhverv, der er med til at øge udviklingen i regionen. S/I Erhvervshus Sydjylland er din aktive sparringspartner, som hjælper med rådgivning inden for blandt andet markedsføring, samarbejde og grøn omstilling.

Hos S/I Erhvervshus Sydjylland kan du finde arrangementer lidt tættere på dit hjem. Uanset om du bor i Vejle, Kolding, Fredericia eller et helt fjerde sted, tilbyder de løbende kurser, foredrag og meget mere. S/I Erhvervshus Sydjylland er med til at styrke det sydjyske erhverv inden for ledelse, iværksætteri og generel strategi for forretningsudvikling.

Sparring Erhvervsliv Sydjylland Strategi Kapitaltilførsel Digitalisering Forretningsudvikling Virksomhed Samarbejde Lokal Erhverv Vækst Iværksætteri Vejledning Salg Markedsføring Krisehåndtering Grøn omstilling Ledelse Ugeavisen Vejle Vejle

Billedgalleri

Anmeldelser

Martin Gregersen - 5/5

Fantastisk tilbud til alle Sønderjyske virksomheder. Uvildig rådgivning og sparring for at få danske virksomheder til at opnå Sydjysk Verdensklasse.

Se alle Google reviews

Information

Kontakt os via mail

Send email