Frisør EGO verificeret

CVR
36911417
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
32121011

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Frisør Ego i Vanløse er professionalisme, faglighed og god kundeservice i fokus. I frisørsalonen er der fokus på at give kunder en unik oplevelse, være imødekommende, tilbyde kompetent betjening og professionel rådgivning.

Frisør Ego tilbyder stor fleksibilitet i booking af tider, både for dameklip og herreklip og de øvrige behandlinger, som salonen tilbyder. Hos Frisør Ego kan du få en dameklip, herreklip, pandehårsklip, vask og føn, børneklip, festopsætning og brudeopsætning. Salonen tilbyder selvfølgelig også hårfarvning, for eksempel de populære babylights og balayage.

Det er Frisør Egos mål, at det skal være en ekstraordinær oplevelse med fokus på velvære og et frirum til forkælelse, hver gang du besøger salonen. Desuden har Frisør Ego selvfølgelig fokus på at anvende de produkter, der er bedst for både dig, din sundhed, miljøet og medarbejderne i salonen.
Frisør Ego tilbyder også vejledning om produktvalg til dig og din hårtype, så du selv kan pleje dit hår mellem dine besøg i salonen. I salonen kan du også få vejledning om styling af dit hår, så det ikke kun er klipning og hårfarve, der spiller, men også den daglige styling.

Frisør Dameklip Herreklip Dameklip Vanløse Dameklip Frederiksberg Herreklip Vanløse Herreklip Frederiksberg Klipning Vanløse Klipning Frederiksberg Balayage Vanløse Balayage Frederiksberg Babylights Hårfavning Vanløse Hårfarvning Frederiksberg Shopping Erhverv Vanløse Bladet Vanløse Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Anmeldelser

Marialise Rømer - 5/5

Smukke og indbydende lokaler. Man føler sig velkommen fra man ankommer til Frisør Ego. Får den skønneste hovedbundsmassage og lækkert klip, hver gang jeg kommer. Altid lidt at drikke og tid til en god snak om valg af frisure og ikke mindst gode råd til hvordan frisuren skal holdes. Frisør Ego i Vanløse, er min forkælelse i en travl hverdag. Kan klart anbefales.

Emma Louise Raunsholt - 5/5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Frisør Ego Valby. Jeg blev klippet af Thomas. Thomas gav sig god tid, var professionel og dygtig - Jeg har kun ros.

Christian Lundberg - 5/5

Gav vores søn en fantastisk første gang hos frisøren. Tog sig god tid og var helt i øjenhøjde med ham. Stor og varm anbefaling.

fun Time Theo the bacon king - 1/5

Jeg skulle have striber i et hår med en del grå hår. Jeg fik lagt mange små brune striber. Mit hår blev brunt, undtaget der hvor jeg var grå. Jeg betalte 2600 kr. For det. Jeg ringede en uge senere og fortalte at jeg ikke var tilfreds, men fik at vide at der ikke var andet at gøre. Med mindre jeg ville farves helt brun. Tænker at de godt kunne have fortalt mig om resultatet på forhånd, at jeg ville blive meget brun og derfor ser man det grå meget mere, da det slet ikke har taget imod farve. 2600kr spildt

Morten Knudsen - 5/5

Super godt sted, jeg har meget tykt og utilredeligt hår. Cathrine var dygtig til at få tyndet ud i både toppen og på siderne. Ydermere gik de over forventningen med både chokolade og noget at drikke. Jeg er ovenud tilfreds med klipningen. Jeg ville ønske at de også klarede skæg, for så kunne jeg flytte alt min klipning derned :)

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 18:00

tirsdag 09:00 - 20:00

onsdag 09:00 - 18:00

torsdag 09:00 - 18:00

fredag 09:00 - 18:00

lørdag 08:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.