JELCO EL-ANLÆG ApS verificeret

CVR
26631254
Tlf nr.
78743971

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Jelco El-Anlæg ApS i Valby kan du finde en autoriseret el-installatør, som udfører el-arbejde i hele Storkøbenhavn og på Østerbro. Virksomheden har mange års erfaring som el-firma og kan hjælpe med alt inden for el-installation, hvad enten det er et el-tjek, modernisering af el-tavler, installation af belysning, stik og kontakter samt dørtelefoner.

Har du brug for hjælp til el-arbejde enten i en offentlig institution, en virksomhed eller som privatperson, så finder du hos Jelco El-Anlæg ApS en kompetent og billig elektriker, som kan udføre arbejdet. Har du brug for hjælp til små eller store opgaver i boligen, finder du professionel rådgivning og en dygtig el-installatør hos el-firmaet. Det skaber både tryghed og et bedre klima i boligen, at der er styr på alle el-installationer, som for eksempel en korrekt oplyst bolig.

Har du spørgsmål vedrørende dit behov for el-installation, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du frit ringe til Jelco El-Anlæg ApS. Virksomheden er medlem af TEKNIQ, og det giver dig som kunde en garantiordning, så du trygt kan bruge firmaet.

Elektriker Elektriker Valby Elektriker Storkøbenhavn El firma El firma Valby El firma Storkøbenhavn El installatør El installatør Valby El installatør Storkøbenhavn El installation El installation Valby El installation Storkøbenhavn El-tjek Billig elektriker Billig elektriker Valby Billig elektriker Storkøbenhavn El-tavler El-arbejde El-arbejde Valby El-arbejde Storkøbenhavn Klima Bolig Valby Bladet Østerbro Avis Østerbro

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email