SØGÅRD BYG A/S verificeret

CVR
35032959
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
74688317

Virksomhedsbeskrivelse

Siden 1989 har SØGÅRD BYG A/S i Aabenraa stået bag kvalitetsbyggeri, der har fokus på dig og din families trivsel. SØGÅRD BYG A/S kan hjælpe dig med dit husbyggeri eller med renovering af dit hus. SØGÅRD BYG A/S er garant for ekstra sikkerhed og tryghed, fordi firmaet er medlem af både BYG Garantiordningen og Dansk Byggeri.

SØGÅRD BYG A/S bygger hovedentreprise, og firmaet er det oplagte valg for dig, der bor i Aabenraa eller omegn og skal bygge nyt hus eller igennem en større renovering.

SØGÅRD BYG A/S har egen tegnestue, værksted, lagerfaciliteter og entreprenørmateriel, og du kan derfor være sikker på, at du vil få en professionel og god oplevelse, hvis du sætter SØGÅRD BYG A/S på din opgave.

SØGÅRD BYG A/S har kompetencer til alt inden for jord-, beton-, kloak-, murer-, tømrer- og snedkerarbejde, og de ansatte håndværkere er dygtige og har mange års erfaring fra både branchen og fra virksomheden.

Firmaet har også mange års erfaring med erhvervsbyggeri

Nybyg Hus nybyg Nyt hus Bygge nyt hus Renovering Renovering af hus Byg nyt hus Husbyggeri Bolig Samfund Ugeavisen Aabenraa Aabenraa Ugeavisen Sønderborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jens Boysen - 5/5

Vi har planlagt og bygget vores hus med Søgård Byg pga. deres gode reputation, det sympatiske og professionelle optræden og fordi man ikke prøvede at sælge os noget vigtigt ikke havde behov for, men derimod havde stor fokus på kvalitet.

avatar

Ove Johansen - 1/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 12:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.