Robinhus - Lilian Drikkjær verificeret

CVR
40498567
Tlf nr.
60788887

Virksomhedsbeskrivelse

Robinhus – Lilian Drikkjær er en ejendomsmægler, som tror på, at den bedste måde at sælge hus, rækkehus, lejlighed, villa eller en hel landejendom på, er ved, at du selv fremviser din bolig – for du er selv eksperten, når det kommer til boligsalg af dit hjem. 


Konceptet kan kaldes for med-salg. Denne type ejendomsmægling gør det muligt for dig at sælge sin bolig, uden at du skal frem med den helt store pengepung. Salæret og de samlede udgifter vil nemlig som regel være mindre end ved en traditionel ejendomsmægler. 


Robinhus – Lilian Drikkjær, som er beliggende i Gelsted, er en anden form for ejendomsmægler, end du er vant til. Robinhus – Lilian Drikkjær kombinerer din ekspertise i forhold til fremvisning af bolig med Robinhus – Lilian Drikkjærs ekspertise i forhold til salg, markedskendskab og det at få lukket handlen.

Salg Villa Hus Mægler Ejendomsmægler Boligkøb Boligsalg fast ejendom tinglysning Vurdering Rapporter Rækkehuse Lejlighed ejerskifte ejerskifteforsikring projektsalg Landejendom Selvsalg Med salg Totalsalg Bolig Odense Ugeavisen Odense Sønderborg Ugeavisen Sønderborg

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email