Nyt Syn Randers /L Fruensgaard verificeret

CVR
14246843
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86420393

Virksomhedsbeskrivelse

Hvis du besøger Nyt Syn Randers /L Fruensgaard, der ligger i Randers' hyggelige bymidte, bliver du mødt af en Zeiss-certificeret optiker samt en butik med et stort udbud af briller, solbriller, skærmbriller med mere.

Når en optiker er Zeiss-certificeret, betyder det, at butikken benytter de nyeste og mest præcise måleinstrumenter, der findes på markedet, når de udfører synsprøver for at finde den løsning, der passer bedst til dig. Som kunde hos Nyt Syn Randers /L Fruensgaard kan du derfor være sikker på at opnå præcise resultater, når du deltager i synsundersøgelser. 

Døjer du med tørre øjne, forstyrret nattesyn eller andre problemer med hverdagens livsstil og velvære? Måske kan det være forbundet til dit syn. I dag findes der mange teknologiske løsninger og apparater, som kan hjælpe dig til en mere harmonisk hverdag. Det kan eksempelvis være Drivesafe-briller, som hjælper bilister med at se bedre i mørket. Det kan også være briller med Blue Protection, der dæmper skadeligt lys fra de digitale skærme, vi ser på hver dag.

Besøg Nyt Syn Randers /L Fruensgaard på Houmeden 16 eller online.

Zeiss Drivesafe briller Solbriller synsprøve Nattesyn Blue protection Tørre øjne Progressive glas skærmbriller Livsstil Velvære Randers Randers Onsdag

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

André Olsen - 1/5

Jeg skulle bare have et par læse briller, men fik anbefalet flere styrke glas med udvidet syns feldt, og hvis jeg ikke kunne bruge udvidet syns feldt så fik jeg bare enkelt styrke glas uden beregning, men det kunne jeg ikke få da jeg henvendte mig får at få enkel styrke glas, jeg blev næsten hjulpet ud af butikken, virkelig virkelig dårlig rådgivning, kan ikke anbefale nyt syn houmeden.

avatar

Berit Kjær - 5/5

Jeg har altid brugt Nyt syn i Houmeden. Du har altid fået en super klasses betjening der. Det fik man også den gang det var den gamle Fruensgaard. Kan kun anbefale Nyt syn ved Lars Fruensgaard i stor stil . Er du i tvivl gå til Lars

avatar

Bjarne Fruensgaard - 4/5

God reel betjening , ingen salgsgas ,kan klart anbefale dette sted

Se alle Google reviews

Kundetilfredshed

3.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:00

tirsdag 09:30 - 17:00

onsdag 09:30 - 17:00

torsdag 09:30 - 17:00

fredag 09:30 - 17:30

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email