Jelling Bedemand v/Jette Holmgaard verificeret

CVR
28616082
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
76801010

Virksomhedsvideo

Virksomhedsbeskrivelse

Søger du den lokale bedemand i Jelling eller opland, står Jelling Bedemand v/ Jette Holmgaard til rådighed. For Jelling Bedemand v/Jette Holmgaard er din hjælpende hånd, når du skal have styr på det praktiske, når en, du har kær, går bort. Jette Holmgaard har mange års erfaring som bedemand, og for hende er det vigtigt at være loyal og vise respekt over for alle og enhver.

Jelling Bedemand v/Jette Holmgaard tilbyder ikke kun forskellige kister og urner. Her får du hjælp til at planlægge hele begravelsen med de forskellige valg, der skal træffes. Du kan selv vælge salmer, og Jette står gerne for en udsyngning og støtter op om evt. mindre børn til at sige farvel.

Jelling Bedemand v/Jette Holmgaard kan kontaktes på telefon 76801010 eller på mail jh@jellingbedemand.dk. Der er mulighed for en personlig samtale på Jettes adresse efter aftale. Så kan du være helt sikker på, at du kan tage afsked med en, du holder af på den bedst mulige måde.

Bisættelse Begravelse Bedemand Min sidste vilje Barnekiste Udsyngning Salmer Askespredning Krematorium Sygehuskapel borgerlig bisættelse båredekoration trækiste krans med bånd Foredrag urnenedsættelse gravroser Rustvogn Begravelsesforretning børnebog Samfund Brug byen Mærkedage Jelling Ugeavis Jelling Give Avis

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Christen Jørgensen - 5/5

Professionel, grundig og gennemført hjælp ifm vores mor's død. Meget anbefalelsesværdig!

avatar

Ulrik Baungaard - 5/5

Jette Holmgaard har været til stor hjælp i forbindelse med min kones bisættelse. God til at få det praktiske til at forløbe glat og løbende holde os underrettet. Alt i alt en hjælp til UG.

avatar

Lars Hansen - 5/5

Vi brugte Jelling Bedemand i forbindelse med min svigerfars død og bisættelse. Vi følte at vi fik en overordentlig god og reel behandling, både hvad angår økonomi og det praktiske. Vi følte at Jette virkelig satte sig i familiens sted og holdt netop den stil man ønskede. Og støttede det lille spontane arrangement der blev holdt uden på nogen måde at fremskynde det for at spare tid. Vi var alle særdeles godt tilfreds med indsatsen. Det er rart når nogen bevarer roen og ikke forsøger sig med 'mersalg' på netop sådan en dag. Vi vil helt klart anbefale JellingBedemand.DK .

avatar

Ketty Sindberg - 5/5

Jeg kan varmt anbefale Jelling bedemand. Da min søster og jeg skulle bisætte vores far, valgte vi Jette Holmgaard til at hjælpe os. Det kan være en stor opgave at få styr på en begravelse eller bisættelse. Der er så mange praktiske ting man skal forholde sig til og have styr på, altsammen midt i man er i sorg. Jette hjalp trygt og let gennem hele forløbet og var der hele tiden for os.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email