Hotel Juelsminde Strand af 1.7.2015 ApS verificeret

CVR
36951648
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75690033

Virksomhedsbeskrivelse

Om du er på jagt efter en enkelt overnatning eller et længerevarende hotelophold, er Hotel Juelsminde Strand af 1.7.2015 ApS en lækker mulighed for dig. Det kan sørge for hyggen og mad og drikke i topklasse til at gøre din miniferie endnu bedre. Det ligger i 7130 Juelsminde på Vejlevej 3, og her er der rig mulighed for, at du kan holde dine fester, konferencer eller bare din ferie. De sørger nemlig for alt omkring dig og kan guide dig angående byliv eller sørge for en dejlig miniferie i hotellets trygge rammer.

Det har åbent alle ugens syv dage og er altid til rådighed angående spørgsmål, et ophold eller en reservation.

Overnatning Konferencer Ferie Selskaber Miniferie Restaurant Golfophold Fester Hotel Juelsminde Byliv Brug byen Mad og drikke Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Ulrik Wienberg - 4/5

Rimelig pris som matcher service og kvalitet og komfort på hotellet, fin beliggenhed tæt ved centrum af Juelsminde, naturlegeplads og butikker. Fin og velsmagende mad i hotellets restaurant der som mange andre restaurant rundt om i landet er hoppet på "fine dining " og her bliver det måske lidt ærgerligt "...da jeg personligt gerne så at maden på er sted som Strandhotellet, var lidt mere rustik og mere fyldig. Der kommer simpelthen ikke nok mad på tallerkenerne. Eksempelvis vælger man til en hovedret at servere, mætningsganiture bestående af 3 små stykker rødbede på størrelse med en 2 -krone og en strejf' af pure til et stykke kød på størrelse med 5x5x5......!! I Jylland vil man gerne have mad på tallerkener som mætter, når man er gæst. Sååååå........!!! Hvad vælger man!

avatar

Almost live from Denmark (Almost live from Denmark) - 2/5

Søde og rare. Der var alt for lidt mad og man gik sulten fra bordet. Tjenerne havde hverken forstand på maden de serverede eller de vine der var i menukortet. På værelserne mangler lige det ekstra der gør det til en særlig oplevelse. Ingen shampoo eller andre "luksus" ting. Morgenbuffet var ok.

avatar

henrik lotzkat - 2/5

Lille værelse Meget slidt hotel, både ude og inde. Begge foretter blev serveret i løbet af 10 min og iskolde,direkte fra køleren. Toillettet i kælderen, tilhørende restauranten, lugtede uden at overdrive som at gå ind ind i abeburet i zoo.. Tjeneren anede ikke, ved spørgsmål ,hvad hun servedrede.

avatar

Lise-Lotte Fallenius Rasmussen - 1/5

Elendigt og koldt værelse, hvor sengelinned ikke var dyner, men vattæpper. Puderne var ikke hovedpuder men små pyntepuder. Betrækket lugtede enten af opkast, meget sur jordslået luft. Badeværelset var ikke ordentlig rengjort. Ingen stikkontakt på badeværelset, så glem alt om at barbere dig.... Ingen service efter kl 20

avatar

Peter Petersen - 5/5

Igen et dejligt ophold, godt hotel med venligt personale og ikke mindst super god mad.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 22:00

tirsdag 07:00 - 22:00

onsdag 07:00 - 22:00

torsdag 07:00 - 22:00

fredag 07:00 - 22:00

lørdag 08:00 - 22:00

søndag 08:00 - 11:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email