Dansk Røde Kors Ullerslev verificeret

CVR
33110766
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
65351389

Virksomhedsbeskrivelse

I Ullerslev finder du en stor Røde Kors-butik, der tilbyder shopping i alle afskygninger. Her finder du både tøj, møbler, antik, porcelæn og meget andet. Du finder ligeledes elektronik i form af køkkenmaskiner, haveredskaber og it-produkter.

Røde Kors i Ullerslev finder du på Odensevej 40, men adressen tilbyder også meget andet end blot at huse Røde Kors Genbrug. De tilbyder samtidig muligheden for en besøgsven, hvor en lokal fra Ullerslev Røde Kors bliver tilknyttet en borger, der har brug for og lyst til socialt samvær med andre. Dertil tilbyder Røde Kors også muligheden for at afhente alle de ting, du gerne vil sende til genbrug. På den måde kan du hurtigt og nemt give dine møbler, dit tøj eller andet væk, uden du selv skal til at transportere det hele.

Røde Kors i Ullerslev har åbent i hverdagene fra 10-17:30 og alle lørdage fra 10-13. Du kan altid kontakte dem og høre nærmere om muligheden for afhentning eller om muligheden for en besøgsven. Ellers er du altid mere end velkommen til at kigge forbi Røde Kors i Ullerslev og gå på jagt efter de gode fund i butikken.

Dødsbo Tøj Møbler Genbrug Antik Porcelæn Bøger Elektronik Køkkenmaskiner Smykker Babyudstyr Haveredskaber Shopping Bolig Lokalavisen Nyborg Kerteminde Ugeavis

Billedgalleri

Anmeldelser

Jean Eckert - 2/5

Blev desværre en del skuffet over at det virkede som et stort kaos hvor det handler mere om at få mest muligt presset ind på den plads der er. Mange ting der burde kasseres. De to stjerner er for det søde personale.

Lone Jensen - 5/5

I ullerslev er der altid hyggeligt at komme. Prisen er gode

Ruth Boulund - 1/5

En stor rodet butik

Peter Tyllesen - 5/5

Super fint god service,;-)

Jakob fuglsang - 4/5

Billigt og rigtig mange gode ting. De til at handle med 🦄

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email