Interaktiv AV-Udstyr verificeret

CVR
27742971
Status
Lukket
Tlf nr.
22606014

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Interaktiv AV-Udstyr i Svendborg kan du få hjælp til AV-løsninger i topklasse. Igennem mange år har institutioner såvel som erhverv benyttet sig af Interaktiv AV-Udstyrs professionelle og kompetente arbejde og services. Interaktiv AV-Udstyr holder til i Svendborg på Fyn, men arbejder også på resten af Fyn, på øerne og i den øvrige del af Danmark. Uanset hvor du og din virksomhed eller arbejdsplads er placeret, kan du derfor benytte dig af Interaktiv AV-Udstyr, når du skal have hjælp til nye AV-løsninger i høj kvalitet.

Hos Interaktiv AV-Udstyr er medarbejderne kyndige i alt fra projektorer, lydanlæg, interaktive tavler og monitors til udstyr til videokonferencer, infoskærme, lysshows, konferenceudstyr, videokameraer, mixerudstyr, teleslyngeanlæg, mikrofoner og lærreder. Interaktiv AV-Udstyr tilbyder desuden også udlejning af AV-udstyr. Interaktiv AV-Udstyr er også garant for personlig og professionel vejledning og service, og du står derfor altid tilbage med en god oplevelse, når du har benyttet dig af Interaktiv AV-Udstyrs services.

AV-udstyr Fyn Videokonference Udlejning av-udstyr Projektor Lærred Storskærm Monitor Lydanlæg Mikrofoner PA-anlæg Interaktiv skærm Touchskærm Lysshow Dekolys Konferenceudstyr Teleslyngeanlæg 100v anlæg Mixerudstyr Streaming Videokamera Erhverv Digitalt Gadgets Ugeavisen Svendborg Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

Mie Husman - 5/5

Vi har i vores firma flere gange haft enormt positive oplevelser hos Inter Aktiv, hvor vi bl.a. har fået kompetent vejledning til AV-udstyr til stort foredrag samt til overvågningsudstyr til sikring mod indbrud. Vi oplever det er let at træffe personalet-også på de sene aftentimer, hvis der er akut behov. Der er en virkelig fin gennemskuelighed for os som kunde af hele processen, lige fra indhentning af tilbud, opfølgning, besked om levering, mulighed for at teknisk support og fakturering.

Jesper Bruun - 5/5

Professionel hele vejen.

mads jørgensen - 5/5

Super god service

Jacob Nilsson - 5/5

Kvalitet, stabilitet, præcision

Finn Weber - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
  08:00 - 16:00
  08:00 - 16:00
  08:00 - 16:00
  08:00 - 16:00
  08:00 - 16:00
  Lukket
  Lukket
Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email