Svendborg Flytte og Møbeltransport verificeret

CVR
17422677
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
62211275

Virksomhedsbeskrivelse

Det troværdige og professionelle flyttefirma Svendborg Møbeltransport finder du i Svendborg. Faktisk er flyttefirmaet byens ældste, eftersom Svendborg Møbeltransport blev grundlagt i 1924. Siden da har firmaet været garant for at sikre kunderne en behagelig flytning.

Hos Svendborg Møbeltransport værner man om faget, og derfor er det vigtigt for firmaet at levere høj kvalitet i dets arbejde. Derfor lever Svendborg Møbeltransport op til lovmæssige krav og retningslinjer og har desuden en lang række certificeringer.

Svendborg Møbeltransport kan hjælpe dig med levering af flyttekasser, udlandsflytning, privatflytning, erhvervsflytning, forsigtig og omhyggelig nedpakning, møbeltransport og møbelopbevaring, oversøiske containerflytninger, transport- og ansvarsforsikringer og meget mere. Det hele afhænger af din situation og dine behov.

Ring til din lokale flyttemand på Fyn, hvis du har brug for en flyttebil og professionel hjælp og støtte til din flytning. I stedet kan du koncentrere dig om huskøb, hussalg, kontakt til din ejendomsmægler, eller hvad end din situation er.

Flyttemand Flyttebil Flyttekasse Ejendomsmægler Hussalg Huskøb Kommune Tilflytning Villa Lejlighed Langeland Sydfyn Svendborg Europa København Ærø Flyttefirma Boligforening transport Job Bolig Byg nyt Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Birger Eiberg Andersen - 5/5

Fik en særdeles god service og en meget fair pris. Utrolig rare og venlige flyttefolk som behandlede vore ting med forsigtighed. Alting fungerede både med flytningen og den senere opbevaring hos Svendborg møbeltransport & Flytteforretning. Sidst med ikke mindst så holdt den angivne pris hele vejen igennem.

avatar

Gert Lund - 5/5

Super fleksible, og rimelig med priser.

avatar

Søren Olesen - 5/5

Hurtig og professionel.

avatar

Fredy Zurfluh - 3/5

Vi har brugt firma 2 gange. Første gange var 2 meget dygtige, erfarne og flittige medarbejdere som vi var meget tilfredse med. Anden gang var ingen succes, medarbejderne var ikke et indspillet team, lidt dovne og virkede lidt som begynder.

avatar

Jens Phan - 5/5

Fremragende service og kvalitet. Jeg skulle flytte ind til mit nye hus, og det gik som det skulle.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:30

tirsdag 08:00 - 16:30

onsdag 08:00 - 16:30

torsdag 08:00 - 16:30

fredag 08:00 - 16:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email