Café Fru. Dax verificeret

CVR
31306140
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
74757509

Virksomhedsbeskrivelse

På Lakolk på Rømø finder du et helt særligt sted. For er du på udkig efter en hyggelig og anderledes café, er Cafe Fru Dax lige noget for dig. Her finder du hyggelige sofagrupper, akvarium, legerum til børnene og et fantastisk personale. På blot 10 minutter kan du nå én af Danmarks smukkeste sandstrande, og her giver Cafe Fru Dax dig mulighed for at hente en sandwich og nyde solnedgangen.

Cafe Fru Dax byder på et menukort, der spænder vidt og bredt. Du finder det klassiske stjerneskud, lækre salater, en overdådig brunch og møre steaks. Alle retter bliver tilberedt med de bedste råvarer, og Cafe Fru Dax lægger vægt på en anderledes anretning og stil. Samtidig har Cafe Fru Dax i 2019 vundet prisen som Danmarks bedste ishus. Her kan du være sikker på at få sprøde, hjemmebagte vafler med et stort udvalg af velsmagende is.

Cafe Fru Dax elsker også underholdning. Derfor vil der være en lang række arrangementer i løbet af sommeren. Det gælder trylleri, events og meget andet. Så nyd en isvaffel, en belgisk vaffel eller noget fra menuen på Cafe Fru Dax, hvor du både kan sidde ude og inde.

Rømø Lakolk Strand Café Is Spisested Nyform Ferie Take away Restaurant Streetfood Bubblewaffles Østers Rømø Ishus Motor festival Badning Dragefestival Vadehavet Oplevelser Rømø Danmarks Bedste Ishus Stjerneskud Brug byen Mad og drikke Byliv Ugeavisen Tønder Ugeavisen Ribe Tønder

Billedgalleri

Anmeldelser

Maria Riis - 5/5

Lækker mad og flotte omgivelser inde og ude! Altid venlig og serviceminded servering, med et godt overblik. Vi bestilte i dag en stor bestilling af mad, alt var i skønneste orden, det hele smagte og var lækkert! Store portioner - nok til to måltider 😋 Deres is er ligeledes super lækre - heller ikke her bliver der fedtet med størrelsen! Der er mange forskellige varianter at vælge i mellem - noget for en hver smag. Vi vender tilbage gang på gang og er aldrig blevet skuffede! Prøv det!😊👌🏻 P.s. den smagfulde falafel salat kan anbefales(billede)!

Nancy Nielsen - 3/5

Er stor fan af Fru Dax normalt. Især is-huset. Men en opdatering på jeres hjemmeside så man kan finde jeres takeoutmenu ville klæde jer. Brandærgerligt når man, 5 personer, når at beslutte hvad man vil spise og så får besked på at det ikke er på menuen. Dernæst skal man bladre sig igennem jeres Facebook side for at finde hvad man reelt kan få. Ikke super optimalt... Og takeout stjerneskud er ikke anbefalelsesværdigt. Vådt brød smager bare ikke super. ☆☆☆

Svend Skipper Andersen - 5/5

Da vi havde hund med på vores tur, valgte vi alle tre gange, at få maden med som take away. Maden pakket ned i flamingo, retfærdiggør selvfølgelig slet ikke oplevelsen, men for pokker hvor smagte det bare fantastisk! Jeg kan kun anbefale Fru Dax.

Maria G B - 5/5

Sindsygt gode is! Men vælg kun 1 kugle!! Kæmpe kugler!

Lizzette Thomsen - 5/5

Igen en dejlig oplevelse med god mad og sødt personale

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 20:30

tirsdag 10:00 - 20:30

onsdag 10:00 - 20:30

torsdag 10:00 - 20:30

fredag 10:00 - 21:00

lørdag 10:00 - 21:00

søndag 10:00 - 20:30

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email