Café Fru. Dax verificeret

CVR
31306140
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74757509

Virksomhedsbeskrivelse

På Lakolk på Rømø finder du et helt særligt sted. For er du på udkig efter en hyggelig og anderledes café, er Cafe Fru Dax lige noget for dig. Her finder du hyggelige sofagrupper, akvarium, legerum til børnene og et fantastisk personale. På blot 10 minutter kan du nå én af Danmarks smukkeste sandstrande, og her giver Cafe Fru Dax dig mulighed for at hente en sandwich og nyde solnedgangen.

Cafe Fru Dax byder på et menukort, der spænder vidt og bredt. Du finder det klassiske stjerneskud, lækre salater, en overdådig brunch og møre steaks. Alle retter bliver tilberedt med de bedste råvarer, og Cafe Fru Dax lægger vægt på en anderledes anretning og stil. Samtidig har Cafe Fru Dax i 2019 vundet prisen som Danmarks bedste ishus. Her kan du være sikker på at få sprøde, hjemmebagte vafler med et stort udvalg af velsmagende is.

Cafe Fru Dax elsker også underholdning. Derfor vil der være en lang række arrangementer i løbet af sommeren. Det gælder trylleri, events og meget andet. Så nyd en isvaffel, en belgisk vaffel eller noget fra menuen på Cafe Fru Dax, hvor du både kan sidde ude og inde.

Rømø Lakolk Strand Café Is Spisested Nyform Ferie Take away Restaurant Streetfood Bubblewaffles Østers Rømø Ishus Motor festival Badning Dragefestival Vadehavet Oplevelser Rømø Danmarks Bedste Ishus Stjerneskud Brug byen Mad og drikke Byliv Ugeavisen Tønder Ugeavisen Ribe Tønder

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Steen Brogaard - 5/5

Var 5 til spisen den 28/6 21,rigtig sød betjening. Det gik edermame hurtigt fra bestillingen af maden til den kom selv om der var mange kunder. Jeg har fået rigtig mange stjerneskud i hele Danmark, men Fru Daxs stjerneskud slår alt. Masser af rejer mm og jeg elsker rejer så bestilte ekstra rejer, det sagde den søde tjener det skulle jeg lige tænke over da der er 200g rejer i stjerneskudet, så det afbestilte jeg og det var en go service så man ikke skulle smide masser af mad ud. Der var ikke plads til stor is bagefter men smagte af de andre der skulle presse en is ned og det var også og is Så kun ros fra Steen Pava

avatar

mia due - 5/5

En virkelig skøn is- og grillbar med mange(!) forskellige slags is og store kugler (don't go for more than two unless you are really hungry! :D) og tilmed ekstremt lækre nachos. Det blæste ret kraftigt den dag vi var der, men under halvtag med solen, som slap ind gennem taget, var det lunt og dejligt at sidde derinde og spise sin is.

avatar

Nancy Nielsen - 3/5

Er stor fan af Fru Dax normalt. Især is-huset. Men en opdatering på jeres hjemmeside så man kan finde jeres takeoutmenu ville klæde jer. Brandærgerligt når man, 5 personer, når at beslutte hvad man vil spise og så får besked på at det ikke er på menuen. Dernæst skal man bladre sig igennem jeres Facebook side for at finde hvad man reelt kan få. Ikke super optimalt... Og takeout stjerneskud er ikke anbefalelsesværdigt. Vådt brød smager bare ikke super. ☆☆☆

avatar

Lucy van Pelt - 3/5

Jeg har bestilt en romkule is som smagt af vand, mælk og sugar :-(. Kuglene er gigantiske, tænker at det svarer til 2 normalle kugler. Så man kan aldrig smage mere end slags :-((. Dem der var med mig kunne dog godt lige deres is, men det var nogle andre slags. Meget godt og høflig betjening og cafeen er hyggelig indrettet.

avatar

Amona Hansen - 5/5

Super venlige medarbejdere og så fin service:) Manden fik en dårlig wienerschnitzel, da vi beklaget os over den, fik vi en kæmpe undskyldning, han blev tilbudt at bestille noget andet, eller en ny, efter hans valg. Han havde dog desværre mistet appetitten. Vi var 7 mand afsted, og vi fik alle kaffe og is på huset regning som undskyldning.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 20:30

tirsdag 10:00 - 20:30

onsdag 10:00 - 20:30

torsdag 10:00 - 20:30

fredag 10:00 - 21:00

lørdag 10:00 - 21:00

søndag 10:00 - 20:30

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email