SuperBrugsen Ringe verificeret

CVR
41287519
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
62621080

Virksomhedsbeskrivelse

Hos SuperBrugsen Ringe finder du næsten alt til hverdagen. De har altid et stort og bredt udvalg inden for livsstil og dagligvarer, der gør det nemt at handle for både store og små. SuperBrugsen Ringe sørger for, at der altid er friske varer på hylderne, så du trygt kan finde velsmagende og holdbare produkter.

Hos SuperBrugsen Ringe finder du dygtige slagtere, grønthandlere og vinfolk, der glæder sig til at give dig skønne mad- og vinoplevelser. Det er din personlige købmandsbutik, og de tilbyder stort set alt inden for mad og drikke, så du altid kan sammensætte en velsmagende menu til både hverdag og fest. Hos SuperBrugsen Ringe står de klar til at hjælpe dig, når der skal lækre retter og ekstra hygge på bordet.

I butikken finder du en lækker delikatesse, og de tilbyder altid mad ud af huset til fordelagtige priser. I delikatessen finder du blandt andet smørrebrød, pålægsfad og pålægskagemand, der kan mætte sultne munde. Hold øje tilbudsavisen, der hver uge bugner med tilbud på varer af høj kvalitet, så du kan handle lidt mere med ekstra god samvittighed.

mad ud af huset Slagter Ringe Super brugsen Ringe Smørrebrød Pålægsfad ringe delikatesse Gode tilbud Super brugsen Åbningstider Bager Ringe Take away Ringe Ringe Brugs Dagligvarer Ringe Ringe Slagter Pålægskagemand Superbrugsen Superbrugsen menu Super brugsen Ringe åbningstider Parkering Ringe Superbrugsen Ringe vin Supermarked Ringe Mad og drikke Livsstil Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

Nicolai Weile - 5/5

SuperBrugsen Ringe er en dejlig butik at handle i. Der er altid friske varer på hylderne, det er nemt at finde rundt og personalet er utrolig hjælpsomme. Måske fordi en del af dem er godt opdraget på Midtfyns Gymnasium? Ved kassen er der en hjertelig og frisk tone, især fra de lidt ældre medarbejdere. Og så kan man være heldig at få et glimt af notabiliteter som OBs egen Allan Hansen. Ja, det er klasse.

Johannes Evensen - 1/5

Jeg havde glemt 2 colaer ved kassen og jeg havde kvittering kom tilbage 10 minutter efter og blev mødt af en ældre gråhåret dame i den lille "kiosk" de har i brugsen, der ikke var kundevenlig fik afvide jeg ikke kunne få mine colaer ,så jeg vil ikke handle hos superbrugsen i ringe mere, men damen i kassen med sort langt hår var høflig og sagde hun ikke kunne gøre noget. Dårlig kunne service det er 20 kroner men igen jeg havde betalt

Anny Nytofte - 4/5

Gode parkeringsforhold, god plads at bevæge sig på i butikken, har de varer, jeg skal bruge, venlige anaatte

Marianne Gaarde Hansen - 5/5

Virkelig dejlig butik - lige fra grøntafd., slagterafd til det dejlige personale!!!

Kjeld Johansen - 5/5

Et rigtigt godt sted at handle Vi køber de fleste dagligvarer her

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 20:00

tirsdag 08:00 - 20:00

onsdag 08:00 - 20:00

torsdag 08:00 - 20:00

fredag 08:00 - 20:00

lørdag 08:00 - 20:00

søndag 08:00 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email