Dit og Mit Randers ApS verificeret

CVR
39777215
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
71990992

Virksomhedsbeskrivelse

Dit og Mit Randers ApS administrerer loppemarked i Randers, som alle borgerne i Randers kan have glæde af. Du kan tage kontakt til Dit og Mit Randers ApS, hvis du vil booke en stand eller bare besøge dem og gøre et godt indkøb. Du kan også bestille og booke en stand på deres hjemmeside, www.ditogmitranders.dk.

Med krejlerkonger og loppemarkedsprogrammer, som løber over skærmen i bedste sendetid, er loppemarked kun blevet endnu mere populært. Den gode handel er altid mulig - og det gamle bras kan endelig sælges. 

Hvis du er fra Randers, har du måske læst om Dit og Mit Randers ApS i Randers Onsdag, eller måske er du stødt på loppemarkedet på shopping i Randers. Loppemarkedet foregår i en fantastisk genbrugsbutik på hele 1300 m2. Har du en lille skepsis for genbrug og loppemarkeder, må de mange kvadratmeter af boder kunne fjerne den.

Dit og Mit Randers ApS giver en fantastisk mulighed til dig, der gerne vil have ryddet ud i kælderen, garagen eller den gamle bolig, og til dig, der ikke vil gå glip af en god handel. 

Genbrug Secondhand Loppemarked Antik Kræmmermarked Lopperdeluxe Genbrugsguld Boligindretning Smuktogbrugt Brugte vare Shopping Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

Charlotte Dunja Nielsen - 5/5

5 stjerner pga servicen i pakke afdelingen. Bruger kun stedet til at hente og sende pakker. Bryder mig ikke om selve konceptet i butikken, da jeg godt kan lide at tingene er i kategorier. Du skal måske igennem alle stande for at finde en bestemt vase, gryde osv eller bare se hvad der er af vaser, knive, bestik osv. Mit temperament er til genbrugsbutikker, hvor det er i kategorier.

André Krogh - 4/5

Jeg har kun brugt det til hente pakker. Men de har et meget varieret udbud af brugte og nye og mærkelige varer. Et sted jeg godt kunne finde på at bruge lidt tid til at gå på opdagelse

Trine Lindberg - 5/5

Elsker at komme her, og derfor får de 5 stjerne, og man går som regel aldrig derfra uden at have købt noget

Henrik Eggert Tanggaard - 5/5

Super forretning, med spændende varer.

Simon Bendtsen - 5/5

God genbrugsbutik. Høfligt personale.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 17:00

søndag 10:00 - 17:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email