KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S verificeret

CVR
33387733
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
87109870

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter det perfekte sted at tage på camping eller lægge til med båd, så er KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S en rigtig god løsning.


KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S ligger i Randers, og er du fra Randers, Århus eller omegn, kender du sikkert til dem eller har læst om dem i Randers Onsdag. 


Det er en perfekt mulighed for at holde camping med campingvognen i Randers. Du kan både smide din autocamper, campingvogn med fortelt eller teltet på campingpladsen og holde en god ferie i Danmark. 


Der er desuden et værksted, hvor du kan fikse de skavanker og andet, der skulle være på din bil, campingvogn, trailer eller autocamper. 


Hvis du ikke har prøvet en campingferie i Danmark endnu, så vil et smut til KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S være en rigtig gode rejse. 


Desuden er der ikke langt til shopping, badedage eller flot natur. Tag til KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S, så snart du kan. 

Camping Campingvogn Autocampere Fortelt Trailer Campingudstyr Ferie Fortelte Campingmøbler Adria Knaus Kabe LMC Sun Living Isabella Brenderup Crespo WeCamp Fiamma Thule Shopping Ferie i Danmark Rejser Randers Onsdag Randers Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

ulla b. clausen - 1/5

Kan ikke komne i kontakt med dem vis telefon 😳

Bodil Hoffmann - 5/5

Fik en enestående service fra den dag jeg henvendte mig og til jeg kørte ud af porten med min campingvogn. Der var tid til at svare på alle mine spørgsmål, og hjælp til at få vognen på. Selvom de havde sindssyg travlt følte jeg mig velkommen og prioriteret.

Claus Andreassen - 2/5

Ikke så meget som et smil eller nik blev man mødt med da vi kom i butikken- vi gik lidt rundt og kikkede og gik igen. Den ældre dame ved disken sagde ej heller, er i blevet hjulpet eller farvel og tak for idag.

Jesper Duquesnay - 5/5

Super god service. Købte to trailer, før kompetent rådgivning. Klart anbefaling herfra.

Jens Hjortshøj - 4/5

priserne er i topmange ting man skal bruge til camping kan man købe billigere På nettet

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 10:00 - 17:00

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 17:00

lørdag 10:00 - 16:00

søndag 10:00 - 16:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email