UNIK HÅRMODE V/SØREN LUND-JENSEN verificeret

CVR
14342095
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
66169292

Virksomhedsbeskrivelse

I frisørsalonen Unik Hårmode i Odense V får du professionel behandling. I salonen sætter frisørteamet en ære i kvalitet og service og ønsker, at du skal gå fra salonen med en god oplevelse og med en flot frisure, som du er glad for.

Det er vigtigt for salonens frisører, at du er i centrum. Det betyder, at der afsættes god tid til dig, så der er rig mulighed for, at du i fællesskab med din frisør kan finde frem til den rigtige fælles forståelse af dine ønsker.

Hvis du ønsker det, er frisørerne også altid klar med inspirerende og kreative forslag, hvis du trænger til fornyelse. Vi kan i fællesskab finde en frisure eller en stil, som passer godt til dig og din smag, men også til den tid, du hver dag har til at style dit hår og andet.

Frisørteamet holder sig opdateret med kurser og videreuddannelse, så du er sikker på, at vi altid er ajour med de bedste metoder og er opdateret på tidens tendenser inden for hårmode.

Vi hjælper også med alt fra klipning, farvning, opsætning af hår til bryllup og fester, retning af bryn, farvning af bryn og vipper, permanent, retning af skæg og meget mere.

Frisør Hårmode Bryllup Klipning Farvning Håropsætning Dameklip Herreklip Børneklip Hårfavning Livsstil Det Gode Liv Velvære

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:30

tirsdag 09:00 - 17:30

onsdag 09:00 - 17:30

torsdag 09:00 - 17:30

fredag 09:00 - 19:00

lørdag 08:30 - 12:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.