Begravelsesforretning Odense verificeret

CVR
26251087
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
70883213

Virksomhedsbeskrivelse

Begravelsesforretning Odense kan hjælpe dig, når du skal tage en værdig afsked med en, du holder af. Begravelsesforretning Odense dækker hele Fyn og har derudover døgnservice. Det vil sige, at du kan ringe til Begravelsesforretning Odense, når det passer dig og din situation bedst.

Begravelsesforretning Odense tilbyder hjemmebesøg, så du kan få besøg af en af forretningens dygtige og professionelle bedemænd på din egen adresse, hvis ikke du har mulighed for eller lyst til at komme ind forbi forretningen. Begravelsesforretning Odense kan være hjemme hos dig, inden for tre timer efter du har ringet, uanset hvornår på døgnet du ringer.

Begravelsesforretning Odense kan hjælpe dig med alt det praktiske omkring begravelser og bisættelser, lige fra kontakt til kirke, indrykning af dødsannonce, valg af kiste eller urne, bestilling af blomster og alt det andet, der følger med. Hos begravelsesforretningen ved man, at det kan være svært at have overskud til alt det praktiske, når man står midt i en svær tid.

Bedemand Begravelsesforretning Begravelser Bisættelser Kister Nyt Tag Urner Odense Årslev Næsby Ringe Ørbæk Midtfyn Den sidste rejse Den sidste afsked Dødsannonce Blomster Værdig afsked Min sidste vilje Kirke Samfund Sygdom Mærkedage Ugeavisen Odense Lokalavisen Nordvest

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Tove Jacobsen - 5/5

Ingen opgaver var for store for jer. Tak for alt jeres hjælp og støtte.

avatar

Christina Edal - 5/5

Meget professionel og personlig service. Yderst tilfreds og kan kun anbefale at bruge Begravelsesforretning Odense.

avatar

jan eriksen - 5/5

Så absolut professionel betjening. En bedemandsforretning der 100% overholder sine løfter. Empatisk og varmhjertet.

avatar

Frank Karl Jensen - 5/5

Kan helt bestemt anbefales. Claus var rigtig god til at hjælpe og informere mig hele vejen igennem forløbet. det var første gang jeg skulle stå for en begravelse, så jeg følte mig utrolig presset, lige indtil jeg fik kontakt til Claus, som er utrolig forstående over for det man går igennem, men samtidig er han rigtig god til at holde humørret oppe med en joke i ny og næ :-) Jeg kunne ikke have klaret det uden ham.

avatar

Heidi Storm Vikke - 5/5

Vi fik kyndig, omsorgsfuld og professionel hjælp af Claus Markvardsen i forbindelse med vores mors død. Kan varmt anbefale andre at bruge Begravelsesforretning Odense.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email