Danbolig Ringe verificeret

CVR
34485577
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
70231717

Virksomhedsbeskrivelse

Velkommen til danbolig Ringe.

danbolig Ringe drives af Søren Lykkegaard - en erfaren og lokal ejendomsmægler, der selv er opvokset og bosat i området og som har stor salgserfaring indenfor formidling af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse og landejendomme.

Derudover har vi en dygtig salgs- og vurderingsmedarbejder – John Kold - med godt lokalkendskab, ejendomsmægler Lasse Schæfer, ejendomsmæglerelev Sofie Maegaard, 2 erfarne sagskoordinatorer – Annie Neldeberg og Helle Nielsen, så du er sikker på at få professionel og kompetent betjening hos os.

Hos danbolig Ringe - bruger vi mange kræfter på at opretholde og ajourføre vores køberkartotek, så vi allerede nu har en idè om, hvilke potentielle købere der er i markedet.

Vores kunder siger om os, at de får en god personlig og serviceorienteret betjening hele vejen igennem forløbet og at vi er gode til at sætte den rigtige salgspris fra begyndelsen. Vi er stolte af - blandt vores kolleger i byen - at være den mest sælgende ejendomsmægler med 133 salg samt en høj salgsratge på 86% (dvs 86% af vores varelager får vi solgt - men vi vil mere end dèt, så vi arbejder ufortrødent videre på at få salgsraten højere op). Endvidere har vi et stærkt køberkartotek, hvorigennem vi sælger 1/3 af vores kunders ejendomme. Kilde: Boligsiden.dk d. 31.12.2020. Du vil opleve os som værende seriøse og fleksible - vi rykker ud, når du har brug for det og vi holder vores aftaler. Vi møder vores kunder i øjenhøjde - du skal føle dig tilpas i vores selskab, både som sælger og køber.

Markedsføringsmæssigt er vi særdeles synlige i lokalområdet. Du ser os flot repræsenteret i den lokale ugeavis Midtfyns Posten, som bliver husstandsomdelt i hele kommunen. I Boligmarkedet - som udkommer 1 gang om måneden, er landsdækkende og bl.a bliver husstandsomdelt i Odense, Århus og Ålborg samt Sjælland i udvalgte post nr. - er vores annoncer naturligvis også at finde.

Vi er meget stolte over vores hjemmeside www.danbolig.dk der tilbyder helt særlige muligheder for at markedsfører netop din ejendom, nemlig ”Sælger siger”, hvor du som sælger - med egne ord - kan fortælle hvad der gør netop din ejendom helt særlig. Med "Vores nabolag" giver det dig mulighed for at gøre opmærksom på dine yndlingssteder i nabolaget - det kan være golfbane, legeplads, en cafè/butik eller noget helt andet som du bare synes at køberen af dit hus skal vide eksisterer.

Derudover har vi vores målrettede online markedsføring "Clevr" der via folks online adfærd skræddersyr hvilke ejendomme der bliver vist for den enkelte læser bag skærmen. Med vores egen profil på henholdsvis facebook og Instagram kan man også følge vores annoncering dèr.

Du finder vores flotte boligbutik på Stationsvej 15 i Ringe (lige ved siden af fakta), hvor du også finder gratis parkering og en velbesøgt udstilling.

Vi glæder os til at tage imod dig på vores kontor og ser frem til et godt samarbejde omkring din bolighandel.

Hilsen Søren, John, Annie, Helle, Lasse og Sofie

Salg Ejendomsmægler Ringe Bolig Danbolig Lokal Troværdig Bedste Boligsalg Indflytningsklar Villa Hus Grunde Lokalmiljø Faaborg-Midtfyn Årslev Kværndrup Ferritslev Ryslinge Midtfyn Ugeavisen Faaborg Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Uffe Damgård - 5/5

Friske folk...Styr på tingene

avatar

Laila Kristiansen - 5/5

Kan klart anbefales både dag og aften 🤗 rigtig god behandling 🤗 og de ALTID til få fat i 🤗

avatar

Kim Petersen - 5/5

Behagelig og venlig service, og hurtigt salg ! Meget tilfreds.

avatar

Rita Sonne - 5/5

Super serviceminded 😊 God kundeservice Kan kun sige 👍👍👍 til dem

avatar

Niels Kingo Brønd - 1/5

De tager ikke deres telefon i åbningstiden :-(

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 16:00

tirsdag 10:00 - 16:00

onsdag 10:00 - 16:00

torsdag 10:00 - 16:00

fredag 10:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email