DRUEN & BØNNEN ApS verificeret

CVR
33045964
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
66111813

Virksomhedsbeskrivelse

DRUEN & BØNNEN ApS er en hyggelig restaurant i hjertet af Odense på Flakhaven, hvor bylivet pulserer. Restauranten laver jævnligt events, som støtter op om kulturlivet i Odense. Fra hjertet af Odense har DRUEN & BØNNEN ApS bespist glade restaurantgæster i mere end 10 år. I starten var restauranten et sted, hvor mange Odenseanere kom og spiste en lækker frokost. 


I dag tager restauranten også imod aftengæster fra nær og fjern til både små og store arrangementer og til a la carte-servering. Her er også mulighed for at afholde fester for familie, venner og kollegaer – f.eks. julefrokost. Derfor lyder spisestedets motto også ’Hele dagens spisested. 


På restauranten kan du nyde kokkens fortolkninger af danske, traditionelle retter, som har fået et skvæt fransk cuisine. Deres fransk inspirerede retter oser af begejstring for velsmagende mad. Restauranten serverer også smørrebrød med moderne tvist af gode råvarer på hjemmebagt rugbrød. Absolut et besøg værd.

middagsmenu Konditorkager vinmenu Fest Møde- og selskabslokaler A la carte Gourmet Julefrokost Nytårsmenu mad ud af huset Mad og drikke Brug byen Støt din by Ugeavisen Odense Kerteminde Ugeavis Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Frank Poulsen - 4/5

Udmærket lille café, der ikke dænger tallerkenen helt til med grønne salatblade, men lader kunden få mulighed for at se hvad der er bestilt. Og det er godt. Den stegte sild til frokost var næsten lige så god som mine hjemmelavede. Flot anrettet, virkelig god og tilpas mængde mad.

avatar

Grethe Madsen - 5/5

Lige kommet hjem fra Druen og Bønnen. Vi fik en så lækker menu, flot anrettet og gode vine. Sød og høflig betjening som altid. Vi anbefaler gerne og kommer selvfølgelig også igen. Venlig hilsen Grethe rettmer Madsen.

avatar

Joachim Falk - 5/5

Fantastisk god mad! Velsmagende og skuffer på ingen måde.

avatar

Irene Jensen - 5/5

Super god og lækker mad, samt sød og høflig og serviceminded betjening 😊 Det var en skøn aften og vi kommer helt sikkert igen en anden dag.

avatar

Jan Tofte-Hansen - 4/5

Rigtig god mad, elegante og anderledes serveringer samt gode råd og bud på vin der passer til. Fin service - vi kommer gerne igen.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 11:30 - 21:30

tirsdag 11:30 - 21:30

onsdag 11:30 - 21:30

torsdag 11:30 - 21:30

fredag 11:30 - 21:30

lørdag 11:30 - 21:30

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email