El-Tekniq Odense verificeret

CVR
30408543
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
93950061

Virksomhedsbeskrivelse

Hvis du er bosat i eller omkring Odense og har brug for en elektriker, er El-Tekniq et sikkert valg. El-Tekniq er nemlig din lokale autoriserede elinstallatør i Odense og er samtidig garant for god kvalitet, godt håndværk og professionelle løsninger. El-Tekniq kan hjælpe dig med alt fra installation, renovering til skræddersyede og intelligente elløsninger.

Vi kan hjælpe dig med optimale og økonomiske løsninger på belysning hjemme hos dig. Belysning handler ikke bare om lamper, men om at skabe en rar stemning i rummene. Belysning skal samtidig være praktisk og give dig det nødvendige lys i vinterhalvåret.

El-Tekniq kan også hjælpe dig med intelligente bygningsinstallationer. Med en bygningsinstallation kan du styre dit elforbrug ved at holde styr på dit lys med et IBI-anlæg, både udendørs og indendørs El-Tekniq er specialister inden for varmepumper. En luft til luft-varmepumpe kan give dig et bedre indeklima og en bedre ventilation. El-Tekniq kan også hjælpe dig, hvis du har brug for ekstra sikkerhed i form af en alarm, tyverisikring, brandalarm eller videoovervågning.

Elektriker odense El-installationer Varmepumper Ventilation Belysning Elektriker Luft til luft Indeklima Lamper Alarm Video overvågning Brandalarm Tyverisikring Antenneanlæg Strøm Skilte Bolig Erhverv Byg nyt Ugeavisen Odense Odense Ugeavisen Nordfyn

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email