AUTOHUSET FYN ApS verificeret

CVR
34228507
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
28106134

Virksomhedsbeskrivelse

I Marslev, Odense og Langeskov finder du Autohuset Fyn. Autohuset Fyn er et autoværksted og kan hjælpe dig med alt inden for biler, uanset om det er bilsyn, nye dæk, hjulskift, bilpleje, serviceeftersyn, forsikringsskader, reparation, undervognsbehandling, motorproblemer, skade på forruden, klargøring af bil eller klimaanlæg og aircondition.

Hos Autohuset i Marslev, Odense og Langeskov kan du også blive tilbudt en gratis lånebil, hvis du har behov for det, imens din egen bil er inde til reparation. Autohuset i Marslev, Odense og Langeskov tilbyder også muligheden for et serviceabonnement, så du altid har mulighed for at få din bil efterset. Autohuset i Marslev, Odense og Langeskov er dit lokale skadecenter. Autohuset i Marslev, Odense og Langeskov tilbyder både prismatch og fabriksgaranti.

Autohuset i Marslev, Odense og Langeskov har ressourcer og værktøj til at kunne klare alle typer af opgaver og skader, og derfor kan du med stor fordel ringe til Autohuset og få et tilbud på den opgave, du har.

Værksted reparation Skadecenter Forsikringsskader Serviceeftersyn Hjulskifte Klargøring af bil undervognsbehandling Aircondition Dæk Klimanlæg Fabriksgaranti Prismatch Gratis lånebil Dækhotel Serviceabonnement bilsyn Rudeskade motor Autoværksted Vinterdæk Motor Gear Biler Ugeavisen Odense Kerteminde Ugeavis Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Roald Svendsen - 5/5

Altid perfekt betjening.

avatar

Morten Sterling - 4/5

God service, rådgivning og okay pris

avatar

Mikael Pedersen - 5/5

Får verdens bedste behandling af min bil

avatar

Jimmy Hansen - 5/5

Meget flinke synings folk der er til at snakke med. 👍

avatar

Kjeld Jeppesen - 5/5

Ok, hurtig og god betjening

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 17:00

tirsdag 07:00 - 17:00

onsdag 07:00 - 17:00

torsdag 07:00 - 17:00

fredag 07:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email