Mr. Lihn Skoreparation verificeret

CVR
28668600
Status
Åbent
Tlf nr.
32578936

Virksomhedsbeskrivelse

Mr. Lihn Skoreparation har eksisteret siden 1973, hvor Knud Lihn åbnede den første butik i Rødovre. I dag er butikkerne fordelt mellem familien Lihn, og de er specialister i at reparere sko. Skoreparationer kræver finesse og erfaring, hvilket Mr. Lihn Skoreparation har.

Mr. Lihn Skoreparation udfører alt inden for skoreparationer, herunder pleje af snørebånd, skomageri, skopleje, rensning af sko og meget mere. Derudover kan de også lave alt inden for nøgler. I butikkerne og på hjemmesiden finder du også alt fra skoblokke og skopleje til skohorn.

Du finder Mr. Lihn Skoreparation på Amager i Amagercenteret, i Holte Midtpunkt samt i Rødovre. Butikkerne er ejet af familien Lihn, så traditionerne for kvalitetsservice af skoreparationer findes i alle butikker.

Tag et smut forbi Mr. Lihn Skoreparation, hvis du mangler en skomager i Holte, Rødovre eller Amager, som leverer skoreparationer med kvalitet i højsædet.

skomager Skoblokker Nøgler Rensning af sko Skopleje Nøgler kopi Skomager Holte Skomager Amager Skoblokker Holte Skoblokker Amager Nøgler Amager Nøgler Holte Nøgler kopi Amager Nøgler kopi Holte Rensning af sko Holte Rensning af sko Amager Skopleje Holte Skopleje Amager Snørebånd Skohorn Shopping Livsstil Amager Bladet City Avisen Amager

Billedgalleri

Anmeldelser

Ove Hedal - 5/5

God skomager, kan reparere næsten alt 🙂

anne mette stræde madsen - 1/5

200 kr for at få en dårlig sål på halvdelen af skoen, trods ønske om at få lagt sål på hele skoen. Hvordan kan man misse hælen (den del der var mest trængende). Derudover virker du nedladende og sure over for en. Dine penge kan bruges meget bedre et andet sted. Tager nu til en anden skomager og håber de kan rede skaden ud.

Lonni Greisen - 1/5

Lang ventetid for at få lavet en nøgle

SurferWilly - 1/5

Har været der et par gange og de virker hele tiden uinteresseret, uhøflige og sure --- tja bare dårlig service. Hvis bare man kunne stemme 0 stjerner så havde jeg gjort det

Josephine Hjeds Larsen - 1/5

Ekstrem uhøflig og ugidelig service. Jeg fik på intet tidspunkt følelsen af, at de overhovedet var interesseret i at hjælpe mig, men fortalte mig kun alt det der ikke kunne lade sig gøre. Fik lavet det jeg skulle hos Hælebaren City i stedet, som altid er super hjælpsomme.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
  10:00 - 19:00
  10:00 - 19:00
  10:00 - 19:00
  10:00 - 19:00
  10:00 - 19:00
  10:00 - 17:00
  Lukket
Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email