Cykelmarked verificeret

CVR
10451582
Status
Lukket
Tlf nr.
39291376

Virksomhedsbeskrivelse

Hans Krüger Henriksens Cykelmarked er en cykelforretning placeret på Østerbrogade 103 i København Ø. Forretningen har eksisteret siden 1986 og har lige siden sin grundlæggelse stået for kvalitet, god kundeservice og et bredt sortiment.

Forretningen har cykler til alle behov, og uanset om du er en børnefamilie eller bare hverdagscyklist, kan du få råd og vejledning til, hvilken cykel der passer til dine ønsker. Hvis du skal bruge udstyr til din cykel, f.eks. cykellygter eller låse, er du også kommet til det helt rette sted. I det store varesortiment kan du helt sikkert finde lige præcis det, du skal bruge.

Hvis din cykel er gået i stykker, hvis du er punkteret, eller hvis du skal have din cykel tjekket igennem af en erfaren cykelsmed, kan du også tage et kig forbi. Din cykel kan hurtigt og nemt blive repareret på værkstedet, og du får den tilbage så god som ny. Hvis du afleverer din cykel om formiddagen, kan du hente den allerede om eftermiddagen samme dag.

Du kan finde forretningen på adressen Østerbrogade 103, og du kan komme i kontakt ved at ringe på 3929 1376.

Punktering Cykelreparation Børnecykler Cykelservice Hövdinghjelme Cykel Cykellygter Cykeldæk Cykellås Bycykel Cykelværksted Cykelhjelm Høvding El-cykler Herrecykler Damecykler Citybike Bike Gear Byliv Cykling Østerbro Avis Nørrebro/Nordvest Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

Ruben Bergmann - 5/5

Meget sød og imødekommende cykelsmed. Rigtig god service.

Pernille Jeppesen - 1/5

Fik god vejledning i køb af Høvding cykelhjelm som jeg skulle give i gave til min mor, med forsikring om at den kunne byttes. Da jeg ville bytte hjelmen til en anden størrelse (havde bon med), fik jeg den mest modbydelige behandling. Han sagde at han ikke kunne bytte hjelmen, da der snart kom en ny model og ville heller ikke give pengene retur. Jeg ville bare have en mindre størrelse og var villig til at betale differencen på en evt nyere og dyrere model, men han nægtede stadig at tage den retur. Efter meget lange diskussioner fik jeg et tilgodebevis, så vi kan købe en hjelm når den nye model kommer. Hvorfor ikke bare give det fra start? hvorfor svine sine kunder til?

Louise Thydal - 1/5

Forfærdelig service! Har aldrig oplevet så dårlig og uforskammet behandling...

Nicolai Sennels - 5/5

Den bedste cykelsmed i København. Ærlig, hjælpsom, ualmindeligt dygtig og hurtig service. Dansk service på den gode gammeldags måde til helt i orden priser. Den eneste jeg tør bruge efter uheldige oplevelser en række andre steder.

Pernille Vedel Nielsen - 1/5

To gange har jeg været inde og spørge om hjælp og priser. Cykelsmeden må have kunder nok for han behandler kunderne stærkt nedladende og groft. Da jeg spurgte om jeg kunne låne en boltsaks til at klippe en hængelås op med, sagde han: "Hvilken cykel skal du klippe låsen op på?" underforstået at jeg havde intentioner om at stjæle en cykel – og svaret var NEJ! Jeg kunne ikke låne en boltsaks, men købe en – til 2000kr. Manden føler sig åbenbart meget let provokeret og har glemt at han også arbejder i et servicefag ... Men det kan være at det er selektiv service. Han opfører sig i hvert fald som en arrogant ........

Se alle Google reviews

Information

  • Østerbrogade 103, 2100 København Ø

  • telefon ikon39291376

Kundetilfredshed

2.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:30

tirsdag 08:00 - 17:30

onsdag 08:00 - 17:30

torsdag 08:00 - 17:30

fredag 08:00 - 17:30

lørdag 09:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email