Sandbjergvig Camping verificeret

CVR
45495418

Virksomhedsbeskrivelse

Tæt ved Juelsminde, lidt uden for Horsens, finder du Sandbjerg Vig Camping. Sandbjerg Vig Camping er det oplagte feriested for børnefamilier og par. Campingpladsen er primært en fastliggerplads, og derfor er det sociale sammenhold på pladsen godt. Pladsens faciliteter rummer blandt andet grillhytte, gyngestativ og bordtennis, som er et godt samlingspunkt for pladsens campister.

På Sandbjerg Vig Camping er der højt til loftet, natur og strand. Sandbjerg Vig Camping er en naturplads, og derfor er du omgivet af natur, buske og høje træer, når du camperer på pladsen. Campingpladserne er desuden opdelte, så du får mere privatliv.

På Sandbjerg Vig Camping finder du også fem udlejningshytter, som passer til ferie med børn. Tæt ved campingpladsen finder du flere gode badestrande. Det er blandt andet muligt at have sin egen båd liggende på stranden, hvilket er oplagt, da strandene omkring campingpladsen er et godt sted at fiske. Kun halvanden kilometer fra pladsen finder du Juelsminde Golfklub. I Juelsminde finder du et godt byliv med indkøbsmuligheder og shopping. Du kan også tage på dagsture til Horsens by.

Fastligger Camping Sæsonpladser Billige sæsonpladser juelsminde Strand Oplev Danmark Rejser Ferie Visit Juelsminde Børn i byen Danmark Se Danmark Livsstil Ugeavisen Vejle Horsens Posten Vejle

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lene Sørensen - 2/5

Fine hytter , camping så rodet og beskidt ud

avatar

Peter Svendsen - 4/5

Fantastisk sted, stort og dog ikke synligt fra hverken hav, strand eller landevej.

avatar

Steen Bugtrup - 5/5

Super fint 🌞

avatar

Kim Therkelsen - 4/5

Dejlig sted at gå tur.

avatar

Carsten - 3/5

Det er en udelukkende fastliggerplads. Fantastisk beliggenhed med meget kort afstand tilstand - by - havn. Gode servicefaciliteter - bålpladser - hytter. Pladsen ligger i skovområde der beskytter mod vind. Alt i alt et godt sted. Det eneste der skæmme pladsen er nogle fastliggere der har et usympatisk roderi på pladserne i form af dårlige hegn og lignende og affald

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email