HVIDE SANDE RØGERI ApS verificeret

CVR
28670966
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Du finder den vestjyske fiskehandel Hvide Sande Røgeri helt ud til vandet ved vestkysten i Hvide Sande. I Hvide Sande Røgeri får du serveret frisk fisk og gode råvarer, og så er fiskehandlen garant for god service. Røgeriet har tilmed en fiskebil, hvor du kan købe din fisk lokalt i Brande, Videbæk, Viborg, Ulfborg og Holstebro på udvalgte dage i ugen.

I Hvide Sande Røgeri kan du købe en masse gode specialiteter af høj kvalitet. Du finder alt fra fersk fisk, røget laks og røget fisk generelt til skaldyr, en god rødspættefilet og meget andet.

Hvide Sande Røgeri er også et spisested, hvor du i hyggelig atmosfære kan nyde fiskeretter fra restaurantens lækre buffet eller købe god takeaway. Inviter dine nærmeste på en god aften i restauranten, og nyd gode fiskeretter, god service og hinandens selskab. Det er altid en god idé at bestille bord på forhånd.

Det kvalitetsbevidste røgeri i Hvide Sande har stor erfaring og mange år på bagen, da røgeriet åbnede op for de første gæster i 1969.

Frisk fisk Fiskebuffet Rødspættefilet Buffet Turister Hvide sand røgeri Røgeri hvide sande Fisk hvide sande Skaldyr Fiskekasse Fiskebil Fiskehandel Spisested Hvidesanderogeri.dk Røget fisk Røget laks Fersk fisk Fiske butik Specialiteter Mad og drikke Mad-anmeldelser Det Gode Liv Ugeavisen Ringkøbing Ugeposten Skjern Ringkøbing-Skjern

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Tina Noerrehvedde - 5/5

Røget laks.....mums de var super gode

avatar

Jens Heuckendorff - 5/5

Et godt sted at handle friske varer, og et kæmpe udvalg.

avatar

John A. Frandsen - 5/5

Fantastisk mad, dejlige omgivelser og flinkt personale.

avatar

Line Hansen - 1/5

Vi var 9 afsted til frokost - vi var desværre svært skuffede. For det første måtte vi lede længe efter en medarbejder der kunne tage imod vores bestilling, vi måtte selv henvende os. Menukortet var kedeligt og afspejlede på ingen måde, at det skulle være et røgeri. Der var ikke én røget ting på menuen. Vi fik fiskefrikadelle (som var alene og med to kedelige stykker rugbrød), hel rødspætte med persillesovs (udkogte grøntsager til, hvis sauce som blot var drysset med optøet frysepersille og en friturestegt rødspætte), fiskefileter som var fine, men med kedelige købe pommes og med ben i flere af dem, derudover fik vi en sildetallerken der var uden nogen former for løg, æg eller lignende - det var bare sild og brød. Kedeligt, kedeligt, kedeligt. Derudover kunne tjeneren ikke svare på hvad muslingerne på menukortet skulle være dampede i, og kom tilbage og sagde de var kogt i æblemost.. Vi kommer bestemt ikke igen og anbefaler man i stedet finder et andet sted at spise, i hvide sande.

avatar

Vindingholm Malerforretning - 1/5

Hold da op en dårlig oplevelse. Jeg er en af dem der VIRKELIG elsker de gode danske fiskebutikker og køber altid fisk ved de lokale butikker når vi er på tur rundt i landet. Jeg var derfor fuld af tillid til kvaliteten da valget faldt på Hvide Sande røgeri. Jeg bestilte tre stjerneskud til at tage med hjem og overraske mine forældre med en omgang frisk fisk fra vestkysten. MEN .... De tre stjerneskud som blev afhentet kl 10.15 mandag formiddag og spist kl 12.00 viste sig at være af ufattelig dårlig kvalitet. De to panerede fisk som var de eneste fisk i retten ( plejer der ikke at være kogt/dampet fisk også ? ) var som gamle karklude, tørre og stive så de skulle tygges længe og ender/kanter var rent ud sagt uspiselige og bestemt ikke hverken friske eller blot daggamle. Rejer til pynt og et stykke laks var ok. Vi købte også nogle røgede rejer samt røgede muslinger som var gode. Men jeg har ALDRIG som i ALDRIG oplevet et så ringe stjerneskud, ikke engang i et cafeteria med friture fisk. Jeg er rigtig glad for fisk og spiser det gerne når jeg er i nærheden af steder med frisk fisk, det mente jeg at være ved vestkysten i Hvide Sande og hos en lokal fiskehandler ... men jeg tog fejl. Sidst vi fik stjerneskud var fra det gamle røgeri på Hanstholm havn der vil jeg opfordre Hvide Sande røgeri til at foretage et besøg og tage ved lære. Jeg er i den grad skuffet og vred over den elendige mad jeg måtte servere for mine forældre, i skulle skamme jer.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:30

tirsdag 09:00 - 17:30

onsdag 09:00 - 17:30

torsdag 09:00 - 17:30

fredag 09:00 - 17:30

lørdag 09:00 - 17:30

søndag 09:00 - 17:30

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email