BORBJERG MØLLE KRO APS verificeret

CVR
19975347
Status
Åbent

Virksomhedsbeskrivelse

I Holstebro kan du booke en overnatning eller et ophold på det eventyrlige Borbjerg Mølle Kro & Hotel. Borbjerg Mølle Kro & Hotel har en helt unik beliggenhed og er placeret i de smukkeste, naturrige omgivelser direkte til egen sø, lige udenfor restauranten. Stedet byder både på et hav af spændende aktiviteter og oplevelser, som den 9-hullers golfbane, smukke omgivelser og den virkelig idylliske placering kroen har, giver mulighed for ro til sjælen med en skøn gå tur på en af de 4 stier. Dejlige værelser og en god restaurant med lækker mad og drikke. Kroen har en række af smukke selskabslokaler i forskellige størrelser. Her kan du afholde arrangementer og selskaber som en fødselsdag, konfirmation, bryllup, barnedåb, et mindehøjtideligheds arrangement, et jubilæum, firmafester med team building eller noget helt andet. I kan også komme forbi restauranten, hvis I blot skal ud at spise. Hvis I ønsker at kombinere jeres måltid med endnu mere natur, kan I også købe en picnickurv og tage den med ud i det blå, eller I kan komme til søndagskagebord. Kroens restaurant har åbent alle dage året rundt, og I kan både bestille bord på forhånd eller komme uanmeldt forbi. Kroen og omgivelserne er helt klart et besøg værd!

Restaurant Take away Oplevelser Selskaber Unik beliggenhed Hotel Golf Overnatning Kursus Ophold Fødselsdag Jubilæum Bryllup Konfirmation Barnedåb Mindehøjtideligheds arrangement Ud at spise Danmark Livsstil Mad og drikke Natur

Billedgalleri

Anmeldelser

Lise Espen Hansen - 3/5

Hyggeligt inde som ude, maden var interessant/frokostanretning hvor man desværre lidt dovent havde placeret fisk og kød på samme tallerken hvilket jeg synes var ærgerligt da maden ikke kom til sin ret

Jesper Viller Jørgensen - 4/5

Et dejligt spise sted med vandreture og fiske sø, og gode oplevels muligheder, og bliver du for træt til at køre hjem så er der god mulighed for at overnatte på stedet, så er der personalet, de er søde og humoristisk så her er rart at være, absolut et besøg værd.

lars iversen - 4/5

Hyggeligt sted God mad Rimelig priser God og hurtig betjening Flotte omgivelser Kan kun anbefales

hanni kynde houpst - 5/5

Bedste service, lækre værelser Stedet oser af charme og er en virkelig perle Maden var lækker og veltilberedt og på morgen buffet var der hjemmebagt brød. Turen rundt om møllesten er også helt unik. Og lyden fra vandet i møllehjulet har den mest beroligende effekt. Et sted der helt sikker skal besøges igen og spabadet på Karen Blixen værelset og tagterrassen. Helt fantastisk.

Flemming Kure - 5/5

Fantastisk mad fra take away delen af borbjerg mølle

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email