Special~Butikken Holstebro A/S verificeret

CVR
41579420
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
97414277

Virksomhedsbeskrivelse

Special~Butikken Holstebro A/S klæder dig rigtig godt på, når du skal ud på eventyr. Her finder du kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv. Skal du på shopping i Holstebro, kan du med fordel besøge den unikke butik. 


Hvis du lever et aktivt udendørsliv, kan du med stor sandsynlighed finde meget brugbart fritidstøj og jagttøj hos Special~Butikken Holstebro A/S. Her finder du alt til jagt og fritid, så er du vild med outdoor, er det den helt perfekte butik for dig. 


Special~Butikken Holstebro A/S tilbyder også et stort udvalg af arbejdsbeklædning af høj kvalitet. Tøjet er både komfortabelt, funktionelt og slidstærkt, så du kan være sikker på at have den helt rette beklædning, når du skal arbejde. 


Hvis du ikke vil gå ned på godt udstyr, kan du finde et spændende sortiment af professionelt el-værktøj hos Special~Butikken Holstebro A/S. Du finder desuden alt til hus og have, så du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. 

Sikkerhedssko Arbejdstøj Jagttøj Jagtudstyr FjällRäven Nilfisk El-værktøj Håndværktøj Haveredskaber Vandrestøvler Friluftsliv Åndedrætsværn Härkila Pinewood Gasblus Ukrudtsbrændere Høreværn Lommelygter Milwaukee Termokedeldragt Shopping Brug byen Erhverv Holstebro Onsdag Holstebro Ugeavisen Struer Lokalavisen Lemvig Lemvig

Billedgalleri

Anmeldelser

Jan Pedersen - 4/5

God og faglige betjening..

Søren Christensen - 5/5

Super god service og rigtig prof. Kommer meget gerne igen...

#hansesally - 1/5

Dårlig kundeservice Købte et Foker gasblus igennem Specialbutikken. Efter ganske kort tids brug, skallede overfladebehandlingen/malingen af blus og rist, med rust af støbejern til følge. Jeg reklamerede over produktet til Specialbutikken der blot kvitterede ved at sende en kortfattet udtalelse fra KosanGas(?) hvori der stod, at dette var ganske forventeligt. Da jeg har en del erfaring med brugen af gasblus, og aldrig tidligere har oplevet lignende problemer med tilsvarende produkter, gjorde jeg Specialbutikken opmærksom på, at jeg ikke godtog deres forklaring. Specialbutikken valgte aldrig at svare tilbage. Hvorfor Specialbutikken vælger at spørge en gasleverandør (Kosangas) til råds omkring et produkt produceret af et italiensk firma (Foker), må stå hen i de uvisse. Specialbutikkens manglende vilje i at håndtere en reklamation får firmaet til at fremstå som værende uprofessionelle og uden interesse for deres kunder.

Edith R - 5/5

Rigtig fin service

Anita Johnsen - 5/5

Fantastisk service og virkelig kompetente medarbejdere!

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:30 - 16:30

tirsdag 07:30 - 16:30

onsdag 07:30 - 16:30

torsdag 07:30 - 16:30

fredag 07:30 - 16:30

lørdag 09:00 - 12:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email