Hotel Hedemarken verificeret

CVR
41511885
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
41108015

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Hotel Hedemarken får du ren forkælelse i et naturskønt område. Her er der fokus på livsstil og god mad og drikke, så du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er mange muligheder for at udleve det gode liv hos Hotel Hedemarken. Uanset om du og din kæreste, kone eller mand skal på et romantisk weekendophold, eller du skal på golfweekend med kollegaerne, er der lagt op til masser af afslapning hos Hotel Hedemarken i Grindsted. Der er god mulighed for firmaaftaler.

Skal du holde fest, tager Hotel Hedemarken også imod selskaber i deres selskabslokaler. Deres bar og restaurant serverer lækker og velsmagende mad, og efterfølgende kan du forkæle dine gæster med en overnatning på hotellet. Restauranten tilbyder også takeaway, hvis du har lyst til at bestille mad ud af huset.

Hvis du er på udkig efter et hotel, der garanterer en god nats søvn, god service, og som ligger tæt på Billund, kan du med fordel booke et ophold hos Hotel Hedemarken. Det er samtidig en handicapvenlig aktør i hotelbranchen, så der altid er plads til dig uanset dine behov.

mad ud af huset Laktosefri Glutenfri Selskaber Take away Restaurant Ophold Selskabslokaler Fest Overnatning Hotel Comfort Konferencer Bar Lounge Hadicapvenlig God nats søvn God service Firma aftaler Livsstil Det Gode Liv Mad og drikke Ugeavisen Grindsted Billund UgeAvis Billund

Billedgalleri

Anmeldelser

Anton Møller - 3/5

I disse corona tider er det svært.... men alligevel at man skal bede om at få musli til morgenmaden og at man får en papkarton æblejuice det er lige galt nok Sengene er gode, værelset er på det jævne så ok sted men forvent ikke så meget

Thomas Mynster Sørensen - 4/5

Var inviteret til konfirmation på hotellet. Stedet var godt, dog var der småting, der kunne udbedres. Maden var rigtig god og serverings personalet var søde og smilende.

Hans J Holmberg - 4/5

Gæstfrit og pænt.

Bjørn Mouritsen - 2/5

Værelserne er måske af ældre dato men hyggelige.. hvad angår morgenmad.. øv for en oplevelse. rundstykker som selv cirkel k kan gøre bedere og et fanskbrød som mest mindede om noget som vat 4 dage gammelt, i bund og grund et hyggeligt sted. Og et okay hotel som håndværker

Ulrik E. E. Gutt-Nielsen - 2/5

Dårlige adskilte senge. Stikkontakt sad løs. Svært at tænde lamperne ved bordene for kontakten lå op ad væggen. Elsker Svanen Billund. Dette her var en form for Grindsted Grimme Ælling. Forsømt og mærkværdigt. Gæster sad udenfor værelset og så YouTube sent om aftenen. Stemningen var som motel fremfor godt hotel. Ingen økologisk letmælk eller smør. Ingen sortering af affald. Blødkogte æg var hårdkogte og kogt to gange. Alle fjernsyn var med støj og TV2 Lorry. Stram op.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email