HJ Gulvafhøvling v/Henning Jensen verificeret

CVR
61162011
Tlf nr.
63450017

Virksomhedsbeskrivelse

HJ Gulvafhøvling v/Henning Jensen er din hjælp, hvis dine gulve trænger til at få en kærlig hånd. Når dine gulve skal være som nye igen, møder du her din lokale gulvmand i Glamsbjerg. Selvom navnet antyder, at der er tale om afhøvling, er det ikke tilfældet. HJ Gulvafhøvling v/Henning Jensen sørger nemlig for at slibe dine trægulve og på den måde skåne træet så meget som muligt, når det skal se nyt ud igen.

Henning Jensen har mange års erfaring inden for branchen og forstår derfor vigtigheden ved morderne maskiner. Dermed kan du være helt sikker på, at gulvet bliver slebet nænsomt og næsten helt støvfrit, når du vælger HJ Gulvafhøvling v/Henning Jensen. De moderne maskiner sørger for selv at samle op mod 98% af støvet i en beholder, så du slipper for den store rengøring. Efter gulvslibning sørger de samtidig for enten at parkere eller oliere dine trægulve, hvis du ønsker dette.

HJ Gulvafhøvling v/Henning Jensen holder til på Ellemosevej 14 i Glamsbjerg, og du kan få professionel gulvhjælp, hvis du bor i Glamsbjerg eller omegn.

Gulv Gulvslibning Slibning Gulvbehandling Gulvafhøvling Træ

Billedgalleri

Information